NEVEROVATNE STVARI DOGODILE SU SE U SJENICI: Proslavljeni atletičar uputio APEL sugrađanima
Foto: Starsport©

ZAR JE MOGUĆE?

NEVEROVATNE STVARI DOGODILE SU SE U SJENICI: Proslavljeni atletičar uputio APEL sugrađanima

Asmir Kolašinac tvrdi, pozivajući se na svoja saznanja, da je jedan čovek kod kojeg se nalazio respirator pokušao da ga prošvercuje u drugu državu

Objavljeno:

Neverovatne stvari se dešavaju u Sjenici ovih dana, sudeći prema objavi proslavljenog srpskog atletičara, bacača kugle Asmira Kolašinca. On je na svom fejsbuk profilu pozvao sugrađane, koji su na revers uzeli respiratore iz lokalnog Doma zdravlja, da vrate aparate kako bi oni bili na raspolaganju svima onima kojima su u ovom trenutku potrebni.

Njegov apel i kritiku sugrađanima koji su uzeli aparate i ne vraćaju ih, prenosimo u celosti.

- Zamolio bih svoje sugrađane u Sjenici koji su uzeli na revers koncetratore kiseonika iz Doma Zdravlja Sjenica, da iste vrate ako im nisu u ovom momentu potrebni. Svedoci smo, nažalost, da se iz dana u dan situacija sa koronom pogoršava i ti koncetratori su preko potrebni našoj bolnici. Dijaspora i mi smo te koncetratore donirali Domu Zdravlja Sjenica i to je sada njihovo vlasništvo. Sebično je da ih zadržavate kod sebe sa izgovorom "možda će mi trebati" ili "ne znam gde sam ga ostavio" i slično... Znate dobro!

Asmir Kolašinac je podsetio da su koncentratori kiseonika dobijeni kao donacija u kojoj je i sam učestvovao.

- Blizu 70 takvih je kupljeno i u proseku koštaju oko 700e što znači da nisu jeftini. Oni trebaju našoj bolnici i našim bolesnicima i mogu nekome da spasu život.

Kolašinac tvrdi, pozivajući se na svoja saznanja, da je jedan sugrađanin kod kojeg se nalazio respirator pokušao da ga prošvercuje u drugu državu?!

- Imam informaciju da je jedan naš sugrađanin platio taksisti da mu prenese koncetrator za Sarajevo i da je na graničnom prelazu u Priboju na Bosanskoj strani, koncetrator oduzet, a taksista priveden u Višegrad u policiji gde je proveo 6 sati. Stid me je sto sam ovu informaciju morao da iznesem ali tako je. Naš narod je uvek krasila solidarnost i empatija pa neka tako u ostane.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.