VUJASINOVIĆ IMA JASAN CILJ: U Budvu putujemo da pobedimo sve tri utakmice!
Foto: Starsport©

SPREMNI ZA NAREDNE IZAZOVE

VUJASINOVIĆ IMA JASAN CILJ: U Budvu putujemo da pobedimo sve tri utakmice!

Vaterpolisti Novog Beograda nastavljaju takmičenje u regionalnoj ligi

Objavljeno: 00:27h

Učešćem na turniru u Budvi, vaterpolisti Novog Beograda nastavljaju takmičenje u regionalnoj ligi. Posle uvodnih šest mečeva Novobeograđani su lideri na tabeli sa isto toliko pobeda i jedini su tim Jadranske lige sa maksimalnim učinkom.

Ekipa trenera Vladimira Vujasinovića u Budvi će odigrati tri utakmice. Prvi rival, biće ekipa Radničkog iz Kragujevca i to u petak od 20 sati i 40 minuta, potom su za subotu i nedelju zakazani dueli sa Primorcem iz Kotora, odnosno Solarisom iz Šibenika.

- I pred početak prvog turnira Jadranske lige, koji se igrao na našem bazenu, rekao sam da je naš cilj sasvim jasan, a to je da želimo da budemo domaćini završnog turnira Regionalne lige u martu. Da bismo to ostvarili, potrebno je da budemo prvi na kraju ovog ligaškog dela. To znači da sada u Budvu putujemo da pobedimo sve tri utakmice kako bismo olakšali sebi posao na poslednjem turniru koji će se igrati u Zagrebu - počeo je priču trener Novobeograđana Vladimir Vujasinović i potom dodao:

Vladimir Vujasinović
foto: Starsport©

- Ulazimo u veoma težak period utakmica. Odigraćemo veliki broj mečeva, a u samo tri nedelje predstoji nam devet izuzetno jakih duela. Takmičićemo se na tri fronta, ali nadam se da ćemo u tom periodu uspeti da zabeležimo sve pobede.

Analizirajući zdravstveni bilten ekipe, Vujasinović je konstatovao da se posle bolesti, Gojko Pijetlović i Nikola Jakšić postepeno vraćaju u takmičarski ritam, kao i da ostali deo ekipe spremno dočekuje predstojeće izazove.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.