NIKOLA KARABATIĆ SREĆAN ZBOG REVANŠA: Sada smo mi bili bolji!
Nikola Karabatić, Foto: EPA/Tibor Illyes

pravi kad je najvažnije

NIKOLA KARABATIĆ SREĆAN ZBOG REVANŠA: Sada smo mi bili bolji!

Francuzi su preneli dva boda u drugu fazu

Objavljeno:

Rukometna reprezentacija Francuske je vrlo ubedljivo savladala Srbiju i tako sa maksimalnim učinkom završila rpvu fazu Evropskog prvenstva u Mađarskoj.

"Orlovima" je za prolaz dalje bio neophodan trijumf, ali je od samog početka bilo jasno da u okrnjenom sastavu ne mogu da se suprotstave moćnim "Galima".

Rukometna reprezentacija Srbije
foto: EPA/Tibor Illyes

Jedan od najzaslužnijih za pobedu, očekivano je bio Nikola Karabatić.

- Uspeli su da nas pobede u kvalifikacijama. Prošle godine su bolje igrali od nas. Sada smo mi bili bolji - rekao je on posle utakmice za B92.net.

- Poslednje dve utakmice smo izgubili i igrali nerešeno. Znali smo da je utakmica bila bitna za Srbiju, ali mi smo bili motivisani, kako bi u narednu grupu ušli sa dva boda. Naša jaka strana je odbrana. Fokus je bio na tome. Tu smo bili odlični. Nisu u prvom poluvremenu imali nijedan lak šut, uvek je bio blok. Srbija nije nalazila solucije. Tu smo napravili razliku. Drugo poluvreme smo malo pali, ali možemo biti zadovoljni, jer je Srbija dobra ekipa - dodao je najbolji rukometaš svih vremena.

Rukometna reprezentacija Srbije
foto: EPA/Tibor Illyes

Za Karabatića glavni kandidat za zlato je ipak selekcija Danske.

- Za mene su oni i dalje favoriti. Ne fali im niko. Vraća im se Lauge. Nama fali Luka, Nedim, Engesan, Prandi... Uspeli smo sa drugom postavom da nastavimo ritam sa Olimpijade. Ali mislim da su Dancu favoriti.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.