FRANCUZI SLAVILI PROTIV HRVATA U MEČU KOJI JE OBELEŽIO INCIDENT NA TERENU: Srbija ukoliko pobedi kauboje ide dalje!
Foto: EPA/Tibor Illyes

bilo je svega

FRANCUZI SLAVILI PROTIV HRVATA U MEČU KOJI JE OBELEŽIO INCIDENT NA TERENU: Srbija ukoliko pobedi kauboje ide dalje!

Hrvatska je pokazala da jako teško može da igra bez dvojice najboljih igrača, Duvnjaka i Cindrića, koji su još uvek u kovid protokolu

Objavljeno:

Rukometaši Francuske su pobedom nad Hrvatskom započeli nastup u grupi A Evropskog prvenstva u Segedinu.

U svojevrsnom rukometnom klasiku, "trikolori" su slavili rezultatom 27:22 (13:11) i pridružili se Srbiji na prvom mestu na tabeli.

Podsetimo, "orlovi" su prethodno ubedljivo nadigrali selekciju Ukrajine rezultatom 31:23 (17:11).

U subotu će u novoj dvorani "Pik" Francuska igrati protiv Ukrajine od 18.00, a veliki derbi odigraće Srbija i Hrvatska od 20.30.

Utakmicu između Francuza i Hrvata obeležio je incident na terenu u drugom poluvremenu, kada su dvojica Hrvata bili isključeni, a onda i treći, David Mandić zato što je direktno u lice udario Majea.

1 / 5 Foto: EPA/Tibor Illyes

Dobio je isključujući crveni, ali i plavi karton, zbog kog će se nakon utakmice detaljno analizirati njegov nesportski potez, pa bi lako mogao da propusti derbi protiv Srbije.

Hrvatska je pokazala da jako teško može da igra bez dvojice najboljih igrača, Duvnjaka i Cindrića, koji su još uvek u kovid protokolu.

Francuska je od početka povela sa 7:2 i do kraja tu prednost nije ispuštala. Nezaustavljiv je bio Dika Mem, za koga "kauboji" nisu imali rešenje.

Izuzev dobrog momenta krajem prvog poluvremena kada su Hrvati došli do dva gola zaostatka, a potom i uoči pomenutog isključenja Mandića, nisu uspevali da priđu više od toga i Francuska je zasluženo pobedila.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.