MARSENIĆ ZADOVOLJAN IGROM PROTIV UKRAJINE I PRIŽELJKUJE VEĆU PODRŠKU PROTIV HRVATSKE: Došli smo po prvo mesto!
Foto: EPA/Valdrin Xhemaj

lepo

MARSENIĆ ZADOVOLJAN IGROM PROTIV UKRAJINE I PRIŽELJKUJE VEĆU PODRŠKU PROTIV HRVATSKE: Došli smo po prvo mesto!

Nismo došli ovde da igramo za treće mesto, nego da napadnemo prvo

Objavljeno:

Kapiten Srbije u meču protiv Ukrajine bio je Mijajlo Marsenić koji nije preterano upao u euforiju nakon pobede rezultatom 31:23 (17:11).

On je istakao da su greške svedene na minimum, ali da ih je ipak bilo i da je potrebno ispraviti ih pred nastavak šampionata.

- Sveli smo tehničke greške na minimum. Napad je funkcionisao i pratio je odbranu i golmane. Sve u svemu, zadovoljni smo, ali moramo odmah da zaboravimo ovu utakmicu, da izvučemo pouke šta je bilo loše, a šta dobro i idemo dalje - rekao je Marsenić.

U subotu od 20.30 protivnik će biti Hrvatska, koju Srbija nije dobila još od 2012. godine i šampionata u Beogradu.

- Zašto da ne. Nismo došli ovde da igramo za treće mesto, nego da napadnemo prvo. Rekao bih da je u utakmici sa Hrvatskom sve moguće. Ali došli smo ovde da pobedimo i Ukrajinu, i Hrvatsku i Francusku. Ova ekipa ima taj kvalitet -

Ne zna se da li će Domagoj Duvnjak igrati.

- Hrvatska je ozbiljna reprezentacija sa puno dobrih igrača koji igraju u vrhunskim klubovima. Mislim da će ključ biti u dobroj odbrani i podršci golmana. Ako u tome uspemo, mislim da ćemo pobediti.

- To nije utakmica koja je "više od igre", već je utakmica kao i svaka druga. Dosta nas je već igralo sa njima mnogo puta. I van terena se dobro poznajemo, znamo kako igramo i svaki normalan čovek shvata da je ovo samo jedna utakmica na Evropskom prvenstvu -

Na tribinama je bilo 200-300 srpskih navijača, a i neutralni su bili uz Srbiju.

- Prija nam podrška naših navijača, voleo bih da ih u sledećim utakmicama bude još više - poručio je kapiten Mijajlo Marsenić.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.