NAPOKON LEPA VEST ZA TONIJA ĐERONU: U ekipu se vratio još jedan rukometaš, biće spreman za duel sa Hrvatima!
Foto: Starsport©

SJAJNO

NAPOKON LEPA VEST ZA TONIJA ĐERONU: U ekipu se vratio još jedan rukometaš, biće spreman za duel sa Hrvatima!

Dobio je Ilić negativan test, okončao je petodnevni karantin i posle obavljenih detaljnih lekarskih pregleda stigao je u Segedin

Objavljeno:

U moru loših vesti koje su ovih dana obasipale Tonija Đeronu i rukometnu reprezentaciju Srbije stigla je i jedna dobra. Vanja Ilić je pobedio koronu. Levo krilo se uoči priključilo ekipi uoči polaska na utakmicu sa Ukrajinom.

Dobio je Ilić negativan test, okončao je petodnevni karantin i posle obavljenih detaljnih lekarskih pregleda stigao je u Segedin. Neće se Vanja Ilić naći u sastavu za prvi meč na Evropskom šampinatu, koji selekcija Srbije igra danas od 18.00 protiv Ukrajine, za razliku od Stevana Sretenovića koji je ranije dobio negativan test i zaigraće na premijeri.

Ima Toni Đerona od danas jednu brigu manje. Virus korona zadavao je ogromnu glavobolju u prethodnom periodu španskom strategu, spisak putnika u nekoliko navrata se menjao i ostala je Srbija bez nekih od glavnih uzdanica. Mahom zbog opakog virusa koji hara Starim kontinentom.

Veliki hendikep za Srbiju je neigranje Dejana Milosavljeva, golmana nemačkog Fuhsea iz Berlina, kao i našeg najboljeg krila, kapitena Nemanje Ilića, defanzivnog specijaliste Ilije Abutovića i iskusnog desnog beka Nemanje Zelenovića. A, u odnosu na prvobitni spisak nema ni desnog beka Miloša Milića, kao ni Jovice Nikolića i Petra Nenadića, koji je početkom godine otpao zbog povrede mišića.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.