FRANCUZI NA EVROPSKOM BEZ SVOJE LEGENDE: Nikola Karabatić dobio pozitivan nalaz na koronu!
Foto: AP

videćemo šta će biti

FRANCUZI NA EVROPSKOM BEZ SVOJE LEGENDE: Nikola Karabatić dobio pozitivan nalaz na koronu!

Francuska će prvu utakmicu igrati 13. januara protiv Hrvatske, dok će u istoj grupi u drugom meču igrati Srbija i Ukrajina

Objavljeno:

Oštre se Francuzi za predstojeće Evropsko prvenstvo, žele da speru sramotu koju su doživeli na prethodnom, na kojem su ispali u grupi.

Ali, našli su se Trikolori u problemu pre nego što su im završne pripreme i počele. Trojica reprezentativaca, među kojima je najzvučnije ime Nikola Karabatić, zarazila su se korona virusom i moraju u karantin.

Reprezentacija Francuske, koja će u Segedinu biti u grupi sa Srbijom, pripreme će početi 26. decembra u Kreteju, ali će Nikola Karabatić, Janis Lene i Benoa Kunkud preskočiti prvih nedelju dana, jer će ostati svojim kućama zbog virusa. Na početku priprema neće biti ni golmana Vensana Žerara, koji ima porodične probleme.

Problem za Trikolore je što će trojica zaraženih tek 1. januara moći da se priključe pripremama, a i onda će morati postepeno da pojačavaju ritam treninga.

Francuska će prvu utakmicu igrati 13. januara protiv Hrvatske, dok će u istoj grupi u drugom meču igrati Srbija i Ukrajina.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.