PRAVE SKANDAL GDE GA NEMA: U komšiluku BESNI što su im 3 igrača nastupila na "SVESRPSKOM KUPU"!
Foto: EPA/MAURI RATILAINEN

smeta im bez razloga

PRAVE SKANDAL GDE GA NEMA: U komšiluku BESNI što su im 3 igrača nastupila na "SVESRPSKOM KUPU"!

U Bosni se čude da je na spisku njihovog selektora Ivice Obrvana i ovaj trojac "dok su se ostali igrači stavili na raspolaganje"

Objavljeno:

U sredu je u Loznici završen peti po redu "Svesrpski kup" u rukometu, a sada se o istom više priča u komšiluku.

U Bosni i Hercegovini se mediji pitaju kako to da su trojica njihovih reprezentativaca mogli da učestvuju na ovom takmičenju, a da ostanu deo njihove reprezentacije!

Vlado Draganić, Luka Perić i Marko Lukić bili su na spisku selektora rukometne reprezentacije BiH za pripreme koje su počele 20. decembra, a dva dana kasnije zaigrali su na Svesrpskom kupu.

Perić i Draganić su nastupili za Borac, a Lukić za Slogu u duelu ova dva tima koji je završen pobedom Dobojaca 32:27. Sloga je zatim poražena 20:30 u finalu od Vojvodine koja je tako i peti put podigla trofej.

U Bosni se čude da je na spisku njihovog selektora Ivice Obrvana i ovaj trojac "dok su se ostali igrači stavili na raspolaganje" i pitaju se da li su Perić, Lukić i Draganić dobili dozvolu Saveza da igraju u Loznici. Nije samo jasno iz čega su zaključili da oni sada nisu na raspolaganju selektoru.

Početkom januara rukometaše BiH očekuju pripremne utakmice u Hrvatskoj, a onda i put na Evropsko prvenstvo u Slovačku gde se sastaju u grupi E zajedno sa Češkom, Španijom i Švedskom.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.