RSS ODREDIO NAJBOLJE U OVOJ GODINI: U ženskoj i u muškoj konkurenciji laureati su otišli golmanima!
Foto: Profimedia

svaka čast

RSS ODREDIO NAJBOLJE U OVOJ GODINI: U ženskoj i u muškoj konkurenciji laureati su otišli golmanima!

Za najuspešnijeg trenera u 2021. godini proglašen je Dragan Markov, trener ŽORK Jagodina, aktuelnog osvajača titule, pobednika Kupa, Superkupa i Svesrpskog kupa u 2021. godini

Objavljeno:

Uoči finalne utakmice Svesrpskog kupa, Rukometni savez Srbije je proglasio najuspešnije u 2021. godini.

Po izboru trenera i kapitena muških i ženskih klubova ARKUS lige izabrani su najbolja rukometašica i rukometaš Srbije.

Anketa je uključila sve rukometašice i rukometaše Srbije bez obzira da li igraju u zemlji ili inostranstvu.

Za najbolju rukometašicu Srbije u 2021. godini proglašena je Jovana Risović. Najbolji rukometaš Srbije u 2021. godini je Dejan Milosavljev. Jovana Risović i Dejan Milosavljev nisu bili u prilici da prisustvuju današnjoj svečanosti usled klupskih obaveza, a priznanja će im biti uručena prvom prilikom.

Zajednica sudija i kontrolora Rukometnog saveza Srbije izabrala je najbolji sudijski par u 2021. godini. Priznanje odlazi u ruke Ivana Mošorinskog i Aleksandra Pandžića, a nagradu im je uručila Branka Marić, predsednica Zajednice sudija i kontrolora RSS.

Zajednica trenera Rukometnog saveza Srbije odlučivala je o najuspešnijem treneru i dodeli specijalnog priznanja. Za najuspešnijeg trenera u 2021. godini proglašen je Dragan Markov, trener ŽORK Jagodina, aktuelnog osvajača titule, pobednika Kupa, Superkupa i Svesrpskog kupa u 2021. godini. Specijano priznanje se dodeljuje Zoranu Barbuloviću, selektoru ženske kadetske reprezentacije Srbije za ostvaren plasman u A diviziju i Evropsko prvenstvo 2023. godine. Nagrade Draganu Markovu i Zoranu Barbuloviću uručio je Jova Pavlov, predsednik Zajednice trenera Rukometnog saveza Srbije.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.