UŽASNA TRAGEDIJA: Jednogodišnji sin lekara i svetskog šampiona se UTOPIO na proslavi očevog rođendana!
Foto: Profimedia

strašna nesreća

UŽASNA TRAGEDIJA: Jednogodišnji sin lekara i svetskog šampiona se UTOPIO na proslavi očevog rođendana!

Zanimljivo, du Plasis je lekar po vokaciji, a 2009. je bivšem saigraču Šonu MekKeju stabilizovao stanje nakon što su ga udarila kola

Objavljeno:

Svetska ragbi zvezda Jan "Dženi" du Plesis, osvajač Svetskog prvenstva sa reprezentacijom Južne Afrike, doživeo je strašnu tragediju.

Na proslavi njegovog 39. rođendana u bazenu na porodičnom imanju utopio mu se jednogodišnji sin.

Vest o strašnoj tragediji potvrdio je nekadašnji Dženijev saigrač Rudolf Strauli, koji sada obavlja funkciju izvršnog direktora tima Gauteng lajons u kom Du Plesis igra.

- Mogu da potvrdim da je došlo do tragedije. Svi smo razoreni. Siguran sam da ćete svi razumeti, Dženiju i njegovoj porodici sada je potreban mir kako bi nekako pronašli način da se izbore sa ovom tragedijom - rekao je Strauli za Sport24 i dodao:

- Pružimo im svu podršku i molimo sve da ih zadrže u mislima i molitvama.

Još jedan bivši saigrač Toks fan der Linde oglasio se povodom strašnog događaja uz fotografiju na kojoj je Dženi sa suprugom Ronel i tragično nastradalim sinom.

- Molite se za Dženija i njegovu porodicu. Moje srce je slomljeno, potpuno slomljeno. Tako sam tužan - napisao je fan der Linde.

Zanimljivo, du Plasis je lekar po vokaciji, a 2009. je bivšem saigraču Šonu MekKeju stabilizovao stanje nakon što su ga udarila kola. Nažalost, MekKej je podlegao povredama nekoliko dana kasnije.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.