RUSKI MMA BORAC UBIO DOKTORA POSLE RASPRAVE: ZABO MU ŽIVOTINJSKU KOST U VRAT!
Foto: Profimedia

strašno

RUSKI MMA BORAC UBIO DOKTORA POSLE RASPRAVE: ZABO MU ŽIVOTINJSKU KOST U VRAT!

Ruski MMA borac Akmal "Ak" Kozijev, optužen je da je životinjskom koskom izbo i ubio doktora iz Guama, Mirana Ribatija zbog rasprave o vakcini, navodi se u dokumentima optužnice.

Objavljeno: 07:32h

Guamska policija pronašla je Ribatija mrtvog u stanu koji se nalazi u Tamuningu, gde su se komšije žalile na uznemiravanje.

Kada su policajci stigli, Akmal je bio prekrivljen krvlju i neprestano je govorio - Ubio sam ga, navodi se u tužbi. Odmah su mogli utvrditi da je Ribati mrtav.

Izvori su otkrili policiji i sudu da su Ribati i Kozijev celog dana bili na plaži, pre nego što su došli u apartman da večeraju. Tokom večere, počeli su priču o vakcinaciji, koja je brzo prerasla i u ogromnu raspravu. Kozijev je tada rekao Ribatiju kako mu više ne veruje.

Potom je počeo da ga davi sa leđa, dve devojke su došle i pokušale da ih razdvoje, ali ih je Kozijev udarao po glavi. Potom je ruski borac otišao do kuhinje gde je našao jednu životinjsku kost, kojom je počeo da ubada Ribatija u vrat. Doktor je pokušao da pobegne, ali ga je Kozijev potom uhvatio i nekoliko puta ga ubo u vrat nožem.

Fotografija ubijenog Ribatija je postavljena na Instagram stranici "Stil Atletiks" (Steel Athletics) sa kratkim opisom.

- Svi smo teška srca. Nije lako izgubiti voljenu osobu. Molimo sve da se pomole za Mirana i njegovu porodicu. Nek je Bog s tobom brate.

Espreso/Telegraf


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.