TREŠĆE SE CEO LONDON KAD SE SUDARE: Zakazana borba 'IRANSKOG HALKA' i 'NOĆNE MORE' - hoće li izaći u majici Delija?
Foto: Printscreen/Instagram/@martynfordofficial, Printscreen/Instagram/@sajadgharibiofficial

titan na titana

TREŠĆE SE CEO LONDON KAD SE SUDARE: Zakazana borba 'IRANSKOG HALKA' i 'NOĆNE MORE' - hoće li izaći u majici Delija?

U izjavama su već pokazali koliko se ne podnose

Objavljeno:

Termin "teškaš" nikad adekvatnije nije mogao biti upotrebljen da opiše ljudske gabarite nego na dvojicu rmpalija koji će se, sada je to i zvanično dogovoreno, zakazano i pečatirano, boriti i pokazati svetu ko je jači, ko je moćniji, luđi i hrabriji. Sada nema nazad.

Iranac Sadžad Garibi, nadaleko čuven kao "Iranski Halk" pobiće se sa Englezom Martinom Fordom koji uz sebe ima etiketu "najstrašniji čovek na svetu"!

Datum ovog sudara kolosa je 2. april naredne godine, a mesto londonska "O2 Arena".

Garibi, teškaš od 170 kilograma, iako fanatični snagator, nije dosad ulazio u ring, barem ne profesionalno, niti je specijalista za određenu borilačku veštinu, to isto važi i za strašnog Engleza koji je nedavno privukao pojačanu pažnju i ovdašnjih navijača, Zvezdinih u prvom redu, pošto se slikao sa majicom Delija u jednoj teretani.

- Apsolutno bih želeo da priredim takav događaj koji će ostati nezaboravan - rekao je Martin svojim fanovima.

Nadolazeći okršaj sa Irancem, kaže, shvata vrlo lično jer je čuo da ga Garibi omalovažava i proziva.

- Za mene, ovo je vrlo lična stvar. Neke stvari su rečene, to znam, jer su mi rekli ljudi u mom okruženju, a kada bude zvanična konferencija za meč reći ću vam o čemu se radi i zašto tu borbu shvatam lično - poručio je 203 cm visoki i 136 kilograma teški Martin, koji ima solidnog MMA iskustva i nekoliko izleta na filmsko platno.

Iranac se ne plaši izazova. Više puta je pozivao prvog čoveka UFC organizacije Dejnu Vajta da mu da ugovor.

- Ti neki mršavi i slabi borci me zaista umaraju i dosađuju mi. Borbe u superteškoj kategoriji mogu biti uzbudljivije, verujte mi. Potpuno sam spreman za to. Samo mi recite ko je na mom nivou i gde da ga razbijem. Dolazim u oktagon zbog prave bitke, a ne radi zabave - puca od samopouzdanja "iranski Halk", odgovara i na Fordove provokacije.

I Garibi i Martin imaju milionsku vojsku pratilaca na Instagramu i nema sumnje da će Arena kapaciteta 20.000 u Londonu biti mala da primi sve koji budu želeli da uživo svedoče nesvakidašnjoj borbi dvojice titana.

Naravno, ogromnu korist mogu izvući i organizatori meča, jasno je da će se sponzori i TV kuće, jutjub kanali i ostali servisi utrkivati za udeo u ovom spektaklu, koji će, u to nema sumnje, pomeriti granice ovakvih događaja.

Neće tu biti borbe "lepe za oko", ni Ford ni Garibi nisu vrsni tehničari i borci, ali to ni malo neće ubiti draž koju sa sobom nosi njihov sudar.

- Ne mogu vam obećati tehnički najbolju borbu koju ćete videti - kaže Englez.

- Ali mogu vam obećati da ću dati apsolutno sve od sebe da ovaj događaj bude nešto što ćete pamtiti čitav život. Više od svega bih voleo da Arena bude puna, da vidim 20.000 navijača, prijatelja, porodica, koji vrište da podrže momka koji je dovoljno jak da stane i bori se za ono u šta veruje. Ne mogu dovoljno da vam zahvalim za podršku koju mi pružate - poručio je u svojoj objavi Martin Ford.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.