MNOGI SU SADA STALI NA NJEGOVU STRANU: MMA borac srpskog porekla napravio haos na društvenim mrežama
Foto: Profimedia

baš je besan

MNOGI SU SADA STALI NA NJEGOVU STRANU: MMA borac srpskog porekla napravio haos na društvenim mrežama

Aleksandar Rakić u profesionalnoj karijeri ima skor od 14 pobeda i dva poraza

Objavljeno: 10:39h

MMA borac srpskog porekla smatra da je UFC doneo odluku na njegovu štetu i da bi on trebalo da ima priliku da postane izazivač.

Aleksandar Rakić (29), austrijski MMA borac srpskog porekla, napravio je haos u UFC jednom objavom na društvenim mrežama!

Njemu se uopšte ne sviđa potez koji je povukla organizacija, jer smatra da je preskočen u izboru novog izazivača. Umesto njega, tu priliku bi trebalo da dobije češki MMA borac Jirži Prhaska, kojeg je Rakić zbog toga isprozivao.

Arijel Helvani najavio je da će u sovjoj emisiji ugostiti Prohasku, što je Aleksandra Rakića veoma iziritiralo. On smatra da je trebalo da se bori protiv češkog takmičara i da pobednik tog meča postane izazivač.

- Pitaj ga zašto izbegava borbu za prvog izazivača koja mu je ponuđena pre dva dana. On je moje dupe, a ne samuraj. A govori se da sam ja taj koji odbija borbe? Nisam baš siguran. Doći će vreme kad ću ukloniti to ružno češko sranje s njegove glave - napisao je Aleksandar Rakić.

Ova poslednja "pretnja" odnosila se na rep koji Prohaska nosi tokom borbi. On kosu ukrasi detaljima češke zastave, pa se u oktagonu pojavi sa zanimljivom prezentacijom boja svoje zastave.

Mnogi su nakon ove Rakićeve poruke stali na njegovu stranu. U profesionalnoj kariejeri od ima skor od 14 pobeda i dva poraza, a od kako se takmiči pod okriljem UFC organizacije skor mu je 6-1.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.