SELEKTOR SRPSKIH FUTSALERA POSLE POVRATKA SA SP: Tokom celog turnira imali smo problema sa suspenzijom igrača!
Foto: Profimedia

ISKRENO

SELEKTOR SRPSKIH FUTSALERA POSLE POVRATKA SA SP: Tokom celog turnira imali smo problema sa suspenzijom igrača!

Srbija je tako doživela i osmi poraz u isto toliko susreta sa Portugalijom, ali je ovaj bio najuzbudljiviji i vredan četvrtfinala najvećeg takmičenja. Srećniji Portugalci će u njemu igrati protiv Španije

Objavljeno:

Srbija je stala u osmini finala SP u futsalu. Portugalci sa Rikardinjom i urugvajsko-argentinski sudijski par su "sapleli" izabranike selektora Dejana Majesa da iznenade aktuelnog prvaka Evrope i naprave još jedan istorijski uspeh.

"Orlovi" su poraženi (4:3). Naše reprezentativce nije obeshrabrilo ni vođstvo rivala od 2:0, jer su hrabro izborili produžetke, u kojima su Portugalci sa dva brza gola rešili pitanje pobednika i putnika u četvrtfinale. Ipak, pitanje je zbog čega sudije nisu dosudile penal za Srbiju pred kraj meča kada je bilo jasno da je jednog od protivničkih igrača lopta udarila u ruku.

- Tokom celog Svetskog prvenstva imali smo problema sa suspenzijom nekih ključnih igrača. Osminu finala smo odigrali bez četvorice veoma važnih futsalera. Ispoštovan je svaki dogovor iz svlačionice i veoma sam ponosan na sve igrače. Žao mi je što sudije nisu bile takođe dovoljno dobre i dostojne ovog Svetskog prvenstva - kaže selektor Dejan Majes.

Futsal reprezentacija Srbije
foto: Profimedia

Srbija je tako doživela i osmi poraz u isto toliko susreta sa Portugalijom, ali je ovaj bio najuzbudljiviji i vredan četvrtfinala najvećeg takmičenja. Srećniji Portugalci će u njemu igrati protiv Španije.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.