ERON RODŽERS JE KRALJ OVE IGRE: Nakon debakla na debiju, MVP partijom odveo Pekerse do pobede nad Detroitom!
Foto: Profimedia

šampionski ples

ERON RODŽERS JE KRALJ OVE IGRE: Nakon debakla na debiju, MVP partijom odveo Pekerse do pobede nad Detroitom!

Najveća zvezda ekipe Grin Bej Pekersa, Eron Rodžers, sinoć je odigrao meč u "MVP režimu" i bio najzaslužniji za trijumf nad Lajonsima.

Objavljeno:

Grin Bej na Lembo fildu posle preokreta u drugom poluvremenu dobio Detroit sa 35:17 u poslednjem meču drugog vikenda NFL šampionata

Na premijeri šamarčina protiv Nju Orlenasa na Floridi (3:38), ali Grin Bej se budi. Probudio se Eron Rodžers, kvoterbek Pekersa, odigrao na svom MVP nivou i doneo Sirašima prvi trijumf u sezoni protiv divizijskog rivala Detroit Lajonsa sa 35:17 u poslednjem meču drugog vikenda NFL šampionata.

Eron Rodžers
foto: Profimedia

Osim Erona, briljrao je njegov imenjak Džons, raning bek tima iz Viskonsina. Imao je čak četiri tačdauna, od toga jedan istrčan, dok je tri puta uhvatio loptu u end zoni rivala. Postao je prvi igrač u bogatoj istoriji franšize iz Viskonsina sa tim učinkom. Standardno dobar bio je i Devonte Adams, godinama prva meta iskusnog kvoterbeka.

Mlada ekipa Lajonsa pružila je žestok otpor domaćinu samo u prvom poluvremenu. Džered Gof je odlično vodio svoj tim, imali su gosti prednost od 17:14 posle 30 minuta igra, ali u nastavku druga priča.

Napad gostiju je stao, odnosno, probudila se odbrana Pekersa. Rodžers je nastavio da briljira u napadu, pa je Grin Bej sa tri tačdauna u drugom poluvremenu slomio otpor tima iz grada Forda kojima mnogi prognoziraju da će biti najgori tim u ligi i da bi svaka pobeda bila uspeh.

Rodžers je imao četiri tačdauna pasa za 255 jardi, kompletirao je čak 22 od 27 dodavanja. Džons je istrčao 67 jardi, ali imao je i 48 hvatanjem. Devonte Adams je imao osam uspešnih hvatanja za 121 jard, dok je siguran bio i tajt end Robert Tonijan sa 52 jarda iz tri hvatanja, od toga jedan tačdaun.

Eron Rodžers
foto: Profimedia

Džered Gof, prošle sezone kvoterbek Remsa, završio je meč sa 246 jardi, dva tačdaun pasa, ali i presečenom loptom u nastavku utakmice koja je i prelomila pitanje pobednika. Ti Džej Hokenson je bio najraspoloženiji kod gostiju. Uhvatio je osam lopti za 66 jardi.

Pekersi u narednom kolu idu na noge, za njih uvek kobnim, San Franciko Fortinjnersima, koji su počeli sezonu sa dva trijumfa.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.