NEOBIČNA SITUACIJA U UKRAJINI: Duel reprezenetacija prekinule domaće životinje! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter/BuckarooBanzai

interesantno

NEOBIČNA SITUACIJA U UKRAJINI: Duel reprezenetacija prekinule domaće životinje! (VIDEO)

Naime, najpre su dva psa uleteli na teren u 41. minutu i na nekoliko trenutaka prekinulu utakmicu, pri rezultatu 2:0 za domaćina, da bi u drugom poluvremenu svi na tribinama ostali u šoku kada se na terenu pojavio konj

Objavljeno: 09:56h

Daleko od toga da su retki slučajevi kada neko utrči na teren i prekine utakmicu, ali prizor koji nam dolazi iz Ukrajine verovatno nije ikada zabeležen na fudbalskim mečevima!

Barem na onim ozbiljnijim (ne računajući seoske lige), a upravo takav je bio kvalifikacioni meč za Olimpijske igre gluvih između Ukrajine i Italije - odigran u blizini Poltave.

Naime, najpre su dva psa uleteli na teren u 41. minutu i na nekoliko trenutaka prekinulu utakmicu, pri rezultatu 2:0 za domaćina, da bi u drugom poluvremenu svi na tribinama ostali u šoku kada se na terenu pojavio konj.

Nema sumnje da je konj najveća životinja koja je u poslednje vreme prekinula jednu fudbalsku utakmicu. Na mečevima Premijer lige videli smo uletanje mačke, na terenima su, takođe, nalazili i zmije, dok su psi i golubovi redovna pojava.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.