DUŠAN MANDIĆ: Još NE VERUJEM da smo dobili tu utakmicu! Nisam mogao da zadržim šta sam osećao u sebi... (VIDEO)
Foto: Espreso

"prelile se emocije"

DUŠAN MANDIĆ: Još NE VERUJEM da smo dobili tu utakmicu! Nisam mogao da zadržim šta sam osećao u sebi... (VIDEO)

Mandić je rekao da je polufinalna utakmica bila "izuzento nepravedna" prema vaterpolistima Srbije

Objavljeno:

Dušan Mandić je definitivno bio jedan od heroja vaterpolo reprezentacije Srbije u odbrani zlata na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Po dočeku na aerodromu kakav su zaslužili, istakao je da on i saigrači još nisu svesni šta su postigli.

- Vrlo emotivno doživljavam sve ovo, i oproštaj ove sedmorice, i celokupna priča kako se završila na najlepši mogući način, stavrno je sve ispalo bajno. Još nismo svesni svega što smo ostvarili i koliki smo uspeh napravili za naš sport i našu zemlju- rekao je Dušan.

Dušan Mandić
foto: Espreso

Mandić je prokomentarisao i svoju reakciju nakon pobede nad Španijom u polufinalu koje je sem preokreta "delfina" obeležilo skandalozno suđenje.

- Te prve nedelje posle Španije nisam mogao da zadržim šta sam osećao u sebi, to se dešava na takvim utakmicama, toliki veliki naboj i tako bitna utakmica (polufinale OI) sa protivnikom koji nas je dugo godina mučio i zadavao nam probleme. Bili smo svedoci utakmice koja je po mom mišljenju bila izuzetno nepravedna prema nama, ali smo uspeli da prevaziđemo sve teškoće. Ne mogu da verujem da smo dobili tu utakmicu, zato je i bila jedna takva reakcija, prelile su se emocije i rekao sam šta sam rekao - kaže Mandić.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.