PARTIZAN SE SELI U PANČEVO! Da, dobro ste pročitali!
Foto: Starsport©

"fali jedan papir"

PARTIZAN SE SELI U PANČEVO! Da, dobro ste pročitali!

„Sa papirologijom je uvek tako. Uvek fali taj jedan potpis. Ali, kada smo ušli u tu priču, završićemo je do kraja. Plan je da hala bude u Pančevu, centar Mladost, da to bude baza, da to zdanje bude jedno od najboljih u Evropi sa svim pratećim sadržajima i uslovima“

Objavljeno: 16:56h

Muška i ženska sekcija OK Partizan nije se okitila šampionskim zvanjem, ali iza sebe ima dobru sezonu. Napravljen je iskorak na rezultatskom planu, a želja svih u crno-belim taboru je da naredna sezona bude još bolja. Odbojkaši su vicešampioni Srbije, dok su odbojkašice Partizana bile učesnice polufinala Superlige Srbije.

Željko Tanasković, direktor Parnog valjka, istakao je u razgovoru za Sportski Žurnal da je zadovoljan učinjenim i kreiranom atmosferom u klubu.

„Prvo i najbitnije a što smo svi konstatovali je da se Partizan vratio na stare staze, u sam vrh odbojke. I to je jako pozitivna stvar, nešto što bi nam u budućnosti donelo prave sponzore, sve one koji vole i poštuju Partizan. Ovo su sve bile privatne pare. Kada nemate pravog sponzora, jako je teško nositi se sa klubovima koji imaju jaku finansijsku konstrukciju. Mi smo napravili jedan lep ambijent koji bi doveo Partizanovce, koji bi nas podržali, kompanije, firme“, počeo je Tanasković i dodao:

„Svesni smo činjenice da smo mi u ovom trenutku izborili i Evropu. I tu se dosta toga vezuje za sponzorstvo, što nam je jedino svetlo na kraju tunela da ćemo u neku ruku moći da podignemo klub na nivo na kom treba da bude“.

U narednom periodu će čelni ljudi kluba sesti za sto sa odbojkašima i odbojkašicama kojima ističu ugovori, pregovori su u toku, a Partizan u hodu završava i papirologiju i sprema se za selidbu u Pančevo, gde će ubuduće, verovatno, igrati seniorske ekipe.

Plan crno-belih bio je da novi dom postane SC „Milan Gale Muškatirović“, ipak, do toga neće doći. Izbor je pao na Pančevo, a Željko Tanasković naglašava da Partizan imenu kluba neće pridodati ime grada.

„Sa papirologijom je uvek tako. Uvek fali taj jedan potpis. Ali, kada smo ušli u tu priču, završićemo je do kraja. Plan je da hala bude u Pančevu, centar Mladost, da to bude baza, da to zdanje bude jedno od najboljih u Evropi sa svim pratećim sadržajima i uslovima“, rekao je Tanasković u razgovoru za Sportski Žurnal.

(Espreso/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.