NE MOŽE MU NIKO NIŠTA: Nganu je jednostavno NADREALAN! (FOTO)
Foto: AP

IMA SVOJE MIŠLJENJE

NE MOŽE MU NIKO NIŠTA: Nganu je jednostavno NADREALAN! (FOTO)

Pedro Rizo je tokom karijere zabeležio 20 pobeda i 11 poraza

Objavljeno:

Poznati brazilski borac Pedro Rizo prokomentarisao je trenutnu situaciju u kraljevskoj kategoriji UFC-a.

Brazilac nije pronašao osobu među aktivnim borcima koja se može suprotstaviti novom šampionu Fransisu Nganu, što znači da iz ove priče ispadaju Stipe Miočić, Džon Džons i Derik Luis, koji se najčešće pominju u kombinacijama sa Nganuom.

"Moram da priznam da sam očekivao da će Miočić odbraniti titulu. Mislio sam da će više rizikovati s ciljem da Nganua spusti na zemlju, ali nije. Miočića i dalje vidim kao potpunijeg borca koji bi koristio manje predvidljive taktike, držao je pojas", kratko je Rizo prokomentarisao glavnu borbu UFC-a 260.

Brazilac je otkrio koga vidi kao najtežeg protivnika za opasnog "Predatora", ali to nikako po njegovom mišljenju nije Džon Džons.

"Džons je nekada imao problema sa borcima sa sličnim opsegom oružja. To se moglo videti protiv Aleksandra Gustafsona i Dominika Rajsa. Čak i sa određenim povećanjem kilograma, on nije prirodni teškaš koji može da vas nokautira, ali zato zaista verujem da bi Danijel Kormier, ako bi mogao da se vrati u formu, bio najgori "meč" za Nganua. Dobri primeri za to su njegovi mečevi sa Derikom Luisom i Entonijem Džonsonom. Kormier ne prihvata borbu na nogama, pa verujem da bi bio nezgodni protivnik Nganou", zaključio je Rizo.

Brazilac je tokom karijere zabeležio 20 pobeda i 11 poraza. I dalje se bavi borilačkim veštinama kao vođa projekta koji decu odvlači od ulice, kriminala i droge.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.