PORAZ JE TO KAD VAS OPTUŽUJU ZA NEŠTO ŠTO NISTE URADILI! Džouns- nadam se pobedi u sledećem meču
Foto: PrintscreenYoutube/Web foradacaixa

jeste

PORAZ JE TO KAD VAS OPTUŽUJU ZA NEŠTO ŠTO NISTE URADILI! Džouns- nadam se pobedi u sledećem meču

Govore mi da sam steroidaš i da sam čudovište i to me boli

Objavljeno:

Za MMA borce bije glas kako se ''pumpaju'' svim i svačim i da nisu prirodnim putem došli do velikih mišića.

To je pogodilo Džon Džounsa koji je o toj temi govorio na podkasta "Steve-O Wild Rides".

I o toj "imaginarnoj trci" je Džons govorio u ovom podkastu, kao i o svom odnosu sa Dejnom Vajtom, planovima za budućnost i slično.

- Tokom čitavog života imam poraze. Od heroja do nule. Za pikograme mi govore svašta, a to ti ne daje nikakvu atletsku prednost... Govore mi da sam steroidaš i da sam čudovište i to me boli. To je moj poraz. Umrla mi je majka, to je poraz. Sestra mi je umrla od raka. To je poraz. Kada sam udario onu trudnicu i pobegao. Takođe poraz. Sve je to ponižavajuće. Imam toliko poraza u životu i moja karijera je pravi blagoslov, tako da ni penzija nije isključena - kaže američki borac.

Džon Džouns
foto: Pritnscreen/Youtube

O potencijalnoj borbi sa Frensisom Nganuom, rekao je:

- U teškoj kategoriji se jače udara i lakše se dođe do nokauta. Ja sam se dugo borio sa teškašima, umem da se nosim sa njima. Brz sam i snažan, dobro se krećem i radiću stvari koje oni ne mogu. Frensis Nganu je jednostavan. Navikni se na najgori scenario: On te nokautira i slomi kost u licu. Ako se na to navikneš biće lakše. Ako to ne uradi, bićeš brz, rvaćeš se, radiš grepling i boriš se. Moraš da budeš svestan da može da te nokautira i da te uništi, ali ako se to ne dogodi, šta će? Da li je opasan? Jeste. Verujem da ću pobediti ukoliko me ne nokautira. Samo treba da preživim prvu rundu - kaže Džons.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.