MA, KAKAV MIOČIĆ: Nganuu ni na kraj pameti nije borba sa njim! (FOTO)
Foto: AP

POSLAO JASNU PORUKU

MA, KAKAV MIOČIĆ: Nganuu ni na kraj pameti nije borba sa njim! (FOTO)

Sledeći meč odradiće u avgustu

Objavljeno:

Prvi afrički šampion u teškoj kategoriji u UFC-u, Fransis Nganu, ne planira da pruži šansu za revanš Stipi Miočiću od koga je "oteo" titulu šampiona brutalnim nokautom u drugoj rundi.

Nganu je objavio da želi da se bori protiv bivšeg prvaka u srednjoj kategoriji Džona Džounsa. Međutim, Džouns je u sukobu sa UFC-om zbog novca za tu borbu pa čak traži od UFC-a da raskine ugovor kako bi mogao da nastavi karijeru u drugoj organizaciji.

"Mislim da Džouns želi ovu borbu jer će to biti veliki meč, jedan od najvećih. Dugo je prvak, ali ovo bi bila i njegova i moja najveća borba. Za tako veliku borbu svi bi želeli veliku platu. I ja bih je želeo, to nije čudno“, komentarisao je Nganu sukob između Džounsa i UFC-a.

"Njihova borba nije moj problem. Ja sam šampion i neću čekati da me neko izazove na borbu. Spreman sam, želim da se borim još dva puta do kraja godine. Nadam se da će Džouns biti moja prva borba u avgustu. Planiram da odradim drugu u decembru".

Ako UFC ne uspe da dogovori borbu protiv Džounsa, Nganu ima rezervni plan. Želi da se osveti Deriku Luisu za poraz 2018. godine. Luis i Nganou su tada odradili jednu od najgorih borbi u istoriji teške kategorije, gotovo da nije viđen ozbiljniji udarac, a na kraju je Luis slavio odlukom sudija.

"Svi bi voleli da se ta borba ne dogodi. Moram da dam navijačima ono što zaslužuju", rekao je kamerunski borac.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.