PLAŠIO SAM SE POSLE UTAKMICA SA SRBIJOM! Karabatić iskren posle plasmana u četvrtfinale SP-a!
Nikola Karabatić, Foto: AP

svetsko prvenstvo u rukometu

PLAŠIO SAM SE POSLE UTAKMICA SA SRBIJOM! Karabatić iskren posle plasmana u četvrtfinale SP-a!

Nikola Karabatić, zadovoljan je učinkom reprezentacije Francuske na Svetskom prvenstvu

Objavljeno:

Reprezentativac rukometne reprezentacije Francuske, Nikola Karabatić zadovoljan je trenutnim igrama Trikolora na Svetskom prvenstvu.

Francuzi su obezbedili plasman u četvrtfinale gde će odigrati utakmicu protiv Mađarske, a zvezda Trikolora ističe da ga je najviše zabrinula igra njegove reprezentacije protiv Srbije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2022.

- Malo sam se plašio kada sam video ove dve utakmice protiv Srbije u kvalifikacijama za Euro 2022. godine. To nije bio nimalo ugodan uvod u SP. Može se dogoditi da izgubiš na strani, ali kod kuće bod, to nikako nije bilo dobro - rekao je Karabatić čija je selekcija bez poraza na SP.

- Otvaranje protiv Norveške je bilo u redu, a Norveška je super ekipa i takve pobede uvek dignu ekipu. Sve ostalo je bilo nastavak, makar smo se protiv Švajcarske i Alžira mučili više nego je trebalo. No, nekad je važno saznanje da pobeđuješ čak i kada igraš loše. To je kvalitet. Ako se osvrnem na ostatak reprezentacija u tom smislu, isto je, samo Danska igra očekivano dobro - dodao je Karabatić.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.