SKANDAL! SLOVENCI OTROVANI PRED ODLUČUJUĆI MEČ PROTIV DOMAĆINA SVETSKOG PRVENSTVA?! Pola ekipe nam je bilo u WC-u!
Foto: EPA/Erik Simander

sumnjaju na nečasne radnje

SKANDAL! SLOVENCI OTROVANI PRED ODLUČUJUĆI MEČ PROTIV DOMAĆINA SVETSKOG PRVENSTVA?! Pola ekipe nam je bilo u WC-u!

Domaćin nije smeo da izgubi da bi prošao u četvrtfinale

Objavljeno:

Remijem sa Egiptom (25:25) Slovenija je ostala bez nastupa u četvtfinalu Svetskog prvenstva za rukometaše.

"Zmajčekima" je u duelu sa domaćinom "igrala" samo pobeda. Sjajno su otvorili susret, imali su prednost i od pet pogodaka, ali domaća selekcija uspela je da se vrati i na kraju osvoji bod kojim se plasirala među osam najboljih selekcija na svetu.

Razočarani su nakon meča bili u slovenačkom taboru, imali su prigovor na suđenje, a sumnjivo im je i kako je crevna viroza zahvatila čak osmoricu reprezentativaca.

Jure Dolenec
foto: Reuter/Mohamed Abd el Ghany

- Rekao bih mnogo toga, ali znam da ne mogu, pa ću se samo ugristi za jezik. Dali smo sve od sebe, no uništile su nas naše, ali i tuđe gluposti. Pola ekipe nam je bilo u WC-u na dan utakmice, ali i dan pre utakmice. Trojica nisu mogla igrati, a stalno je neko povraćao - istakao je kapiten slovenačke reprezentacije Jure Dolenec.

Selektor slovenačke reprezentacije Ljubomir Vranješ i pored toga što se njegovi izabranici nisu plasirali među osam najboljih bio je ponosan nakon meča.

Ljubomir Vranješ
foto: Reuter/Mohamed Abd el Ghany

- U ovakvoj situaciji odigrati ovakvu utakmicu. Imali smo osam igrača sa zdravstvenim problemima i u takvim uslovima smo imali priliku za pobedu. Nismo izgubili utakmicu na turniru, a na kraju ispadamo - rekao je Vranješ.

Interesantno je i da je crevna viroza prethodno ušla i u tabor hrvatske reprezentacije, gde je nekoliko igrača imalo iste simptome pred meč protiv Argentine koji su "kauboji" izgubili.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.