SRBIN NA NASLOVNIM STRANAMA HRVATSKIH MEDIJA! KOMŠIJE U NEVERICI: Nemoj neko da je izokrenuo moje reči!
Dušan Mandić je postigao fantastičan pogodak pri rezultatu 8:9 za Hrvatsku, Foto: Starsport©

imao je poruku za novinare

SRBIN NA NASLOVNIM STRANAMA HRVATSKIH MEDIJA! KOMŠIJE U NEVERICI: Nemoj neko da je izokrenuo moje reči!

Dušan Mandić je pokazao kakav je čovek i sportista

Objavljeno: 15:59h

Srbija je u epskom duelu po olujnom vremenu savladala Hrvatsku u finalu Svetske lige i plasirala se na Olimpijske igre u Tokiju 2020.

Ono što se dogodilo nakon finalne utakmice na Tašmajdanu prijatno je iznenadilo hrvatske medije. U foksu tamošnjih medija je srpski vaterpolista Dušan Mandić, koji je posle osvajanja najsjanijeg odličija imao poruku za hrvatske medije.

Hrvatski mediji su odmah posle meča, preneli da je publika u Beogradu dva puta za svega četiri dana bez zvižduka slušala i zatim aplaudirala hrvatskoj himni, vaterpolisti Hrvatske priznali su da je Srbija bila bolja, a dan kasnije na naslovnim stranama je izjava srpskog vaterpoliste Dušana Mandića.

Momak koji je, pri zaostatku od 8:9 čudesnom šraubom iz daljine matirao zvanično najboljeg golmana ovog turnira, Marka Bijača, i "praktično izmislio gol koji je pogurao njegovu ekipu do pobede", kako to navodi Index.hr, po završetku meča je od prisutnih novinara tražio da precizno prenesu ono što ima da kaže za njihovu konstataciju kako "voli da igra protiv Hrvatske".

- Volim da igram finala, a ako neko misli to što ste rekli - volim da igram protiv trenutno našeg najvećeg sportskog rivala. Ponavljam, naš najveći sportski rival je Hrvatska. To je trenutno najbolja reprezentacija s kojom igramo već deset godina. Nemoj neko da je moje reči izokrenuo. Ovo je sportski i prijateljski rivalitet - rekao je Mandić.

BONUS VIDEO:

(Esperso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.