DUGO NAS NEKO NIJE IZNENADIO, KAO UPRAVO HRVATSKI MEDIJI: Obratite pažnju kako su komšije pisale o porazu od Srbije
Jedan od duela sa meča Srbija - Hrvatska, Foto: Starsport©

VATERPOLO GROZNICA

DUGO NAS NEKO NIJE IZNENADIO, KAO UPRAVO HRVATSKI MEDIJI: Obratite pažnju kako su komšije pisale o porazu od Srbije

Posebnu pažnju su dali navijačima na Tašu

Objavljeno:

Hrvatski mediji posle poraza svoje nacije od Srbije ističu da ekipa selektora Ivice Tucka nije imala sreće u finalu, dok vaterpolisti priznaju da su zasluženo poraženi u borbi sa velikim rivalom.

Ono na šta se mediji posebno osvrću je ponašanje publike na Tašu. Ističe se da navijači Srbije ni tokom meča u grupi ni pred finale nisu zviždali hrvatskoj himni, o čemu smo mi već pisali.

Index.hr
Index.hr foto: Printscreen/Index.hr

Podvlači se da su svi koji su bili na tribinama za četiri dana koliko je bio razmak između dva meča aplaudirali svečanoj pesmi susedske države.

- Hrvatska himna uredno je intonirana, nije se čuo nijedan zvižduk. Tek po završetku nekoliko je gledalaca uputilo par zvižduka, no onda ih je progutao snažan pljesak - navodi "Index".

24sata.hr
24sata.hr foto: Printscreen/24sata.hr

Index navodi i prijateljski odnos selektora dva tima Dejana Savića i Ivice Tucka, o čemu smo takođe pisali prethodnih dana, meseci, pa i godina.

- Publika u Srbiji pažljivo prati primer selektora s obe strane. Veliko prijateljstvo i pravo ogledalo sporta pokazali su svima Ivica Tucak i Dejan Savić, dva selektora i veliki prijatelji koji su zajedništvom dali pravi primer igračima, ali i svim prisutima na Svetskoj ligi - piše u "Indeks"-u, podsećajući na primere prijateljstva dvojice stručnjaka u nekim odlučujućim utakmicama koje su igrale ove svetske vaterpolo sile.

24sata.hr
24sata.hr foto: Printscreen/24sata.hr

Pored možda i nenadanog hvaljenja suseda (nas), mediji

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.