GORI MARAKANA: Crvena zvezda vratila LEGENDU u tim!
Stadion Crvene zvezde, Foto: Starsport©

bomba

GORI MARAKANA: Crvena zvezda vratila LEGENDU u tim!

Klub je sve potvrdio u saopštenju za javnost

Objavljeno: 18:48h

Ova sezona u EBL ligi preti da postane i jedna od najzanimljivijih u poslednje vreme, pošto je nekoliko ekipa poprilično ujednačeno.

Crvena zvezda je počela donekle solidno, ali su odlučili crveno-beli da i promene svoj tim.

Zvezda je za ovaj split sastavila jedan respektabilan tim u kom se nalazi četiri Bugarina - Teror, Hatred, FrostSize i Avarice, dok je na supportu bio jedini Srbin Tundra, međutim, odlučila je Zvezda da promeni svog supporta.

Crveno-beli će u nastavku splita sa supporta "voditi" i srpska legenda "Nikola Senpai", koji je je počeo kao trener ovaj split.

Saopštenje kluba sa Marakane prenosimo u celosti.

- Danas najavljujemo određene promene u sastavu našeg LoL tima za koje verujemo da će ojačati tim i omogućiti nam pravljenje boljeg rezultata u EBL-u. Naš support igrač, Andrija "Tundra" Savić, će se privremeno povući iz aktivnog sastava. Ova odluka je doneta u dogovoru sa igračem i menadžmentom. Važno je napomenuti da njegov ugovor ostaje aktivan, kao i da Klub i stručni štab ostaju posvećeni njegovom budućem razvoju. U međuvremenu, naš trener, Nikola "Nikola" Đorđević, prelazi na poziciju supporta. Njegovo iskustvo i liderstvo će nastaviti da budu neprocenjivi resursi našem timu, ovog puta u novoj ulozi - ističu iz Crvene zvezde.

Bonus video:

00:32

Marakana pred početak utakmice

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.