"BILA MI JE VELIKA ČAST DRAGA MOJA SRBIJO!" Kapiten se povukao iz reprezentacije (FOTO)
Nemanja Petrić (desno) sa peharom prvaka Evrope iz 2019. godine, Foto: Starsport©

OPROŠTAJ!

"BILA MI JE VELIKA ČAST DRAGA MOJA SRBIJO!" Kapiten se povukao iz reprezentacije (FOTO)

Tvoj dres će ostati moja najveća nagrada. Hvala ti Srbijo! Od sada tvoj najveći navijač, napisao je Nemanja Petrić između ostalog

Objavljeno:

Kapiten odbojkaške reprezentacije Srbije Nemanja Petrić (35) odlučio je da završi reprezentativnu karijeru, a oglasio se porukom na Instagramu.

- San,motivacija, odgovornost,borba,poštovanje,uspeh,ponos,čast… Sve su to reči i emocije,koje me vežu za ovaj meni sveti dres i grb Srbije. Svaka priča ima svoj početak i kraj, pa tako i ova moja reprezentativna. Jedan prelepi period koji počinje od želje da jednog dana izađem na “čuveni” balkon Skupštine ,do ostvarenja iste,podizanja Evropskog pehara,kapitenske trake i predvođenja mojih Orlova i braće poslednjih godina. Priča ispunjena snažnim emocijama,trenucima, događajima,putovanjima,a po najviše ljudima. Ljudima sa kojima sam kroz nju koračao i koji su mi pomogli da je napišem i ovim putem im se duboko zahvaljujem. Bila mi je velika čast draga moja Srbijo,a tvoj dres će ostati moja najveća nagrada. Hvala ti Srbijo! Od sada tvoj najveći navijač, Nemanja Petrić - napisao je sada već bivši kapiten našeg nacionalnog tima.

Nemanja je debitovao za Srbiju 2007. godine, a 12 godina kasnije kao kapiten je osvojio Evropsko prvenstvo, a osvojio je bronze 2013. i 2017. godine.

Okitio se i srebrnom medaljom iz Svetske lige 2015. godine.

Bonus video:

02:10

OVO SU OMILJENE PESME PORODICE ĐOKOVIĆ! Sofronijević konačno otkrio: Bez ove 3 ne prolazi veče, A JEDNA JE APSOLUTNI HIT

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.