TRENER PARTIZANA IZVREĐAO KOLEGU IZ ZVEZDE: Nešto NAJODVRATNIJE što sam video, baš je UŽAS i JADNO šta radi! VIDEO
Bojan Janić, Foto: Printscreen/Instagram/@ossrb

teške reči

TRENER PARTIZANA IZVREĐAO KOLEGU IZ ZVEZDE: Nešto NAJODVRATNIJE što sam video, baš je UŽAS i JADNO šta radi! VIDEO

Sipao je bivši reprezentativac uvrede na račun starijeg kolege, sudije su podelile crvene kartone, a sve je umalo podstaklo veći incident i na tribinama

Objavljeno:
Nedeljko Đukić

Odbojkaši Crvene zvezde su viđeni kao autsajderi u četvrtfinalu plej-ofa Superlige Srbije protiv Partizana, ali su pobedili večitog rivala i treći put u isto toliko utakmica ove sezone.

U nedelju su slavili sa 3:2 na Banjici u poslednjem kolu ligaškog dela takmičenja, a tri dana kasnije na otvaranju plej-of serije čak sa maksimalnih 3:0 (25:22, 25:19, 25:18), kao gosti u SC Master u Zemunu.

Crno-belima već raste frustracija jer su od nekih stručnjaka viđeni kao prvi favoriti i da bi mogli da preotmu titulu Vojvodini.

Dušan Skakić (Zvezda) napada preko dvojnog bloka Partizana
Dušan Skakić (Zvezda) napada preko dvojnog bloka Partizanafoto: Starsport©

Kada je Zvezda stekla nedostižnu prednost u finišu trećeg seta i stigla do meč lopte, trener Partizana Bojan Janić (41) izgubio je živce i ušao u verbalni sukob sa kolegom sa druge strane, iskusnim Nikolom Matijaševićem (69).

Sipao je bivši reprezentativac uvrede na račun starijeg kolege, sudije su podelile crvene kartone, a sve je umalo podstaklo veći incident i na tribinama jer su pojedini navijači vređali igrače gostiju.

Na kraju meča, Janić je čestitao crveno-belima i rekao da se ne kaje za svoje ponašanje:

- Pre svega, čestitke Zvezdi na fenomenalnoj partiji. Mislim da pružaju najbolje utakmice od početka sezone, a pogotovo je to danas bio slučaj. Ovo je bila najvažnija utakmica do sada, a mi smo pretrpeli i treći poraz od Zvezde. Definitivno imamo neki psihološki problem, pogotovo što smo na ovakav način izgubili kod kuće. Pokušaćemo da ga rešimo, jer će potencijalno sezona iz snova za nas biti gotova. Svakako da smo mi već uradili nešto lepo, ali ako izgubimo u subotu nikome neće biti svejedno - rekao je Janić pa produžio:

- Što se tiče incidenta, nimalo mi nije žao, ali sam trebao da reagujem ranije. Tog čoveka neću nazvati kolegom i samo zato što je stariji, neću pominjati to šta sam mu sve izgovorio, a i šta su mu rekli drugi. Mislim da je to što on radi nešto najodvratnije što sam video u mojoj karijeri, koja sa juniorskim stažom traje sveukupno 30 godina. Nikada nisam video trenera koji tako provocira protivničke igrače. Sudije tu jednostavno ne mogu ništa, jer on to radi na veoma perfidan način. Baš užas, ne znam šta više da kažem. Nadam se da momci neće pasti pod taj uticaj u sledećoj utakmici, inače može biti svašta. Baš je jadno, da jadnije ne može biti, to što taj čovek radi - završio je izlaganje Bojan Janić.

Iz Partizana su najavili saopštenje za javnost ovim povodom, sa oficijelnog tviter naloga koji ni sam nije primereno vođen i u više navrata je podsticao netrpeljivost prema rivalu.

Šteta, s obzirom da je u odbojci retko kad bilo zle krvi između večitih, a pogotovo što petorica sadašnjih igrača Zvezde su nekada igrali za Partizan, a dva partizanovca za Zvezdu. Plus, sam Janić je ime izgradio u crveno-belom dresu...

Bonus video:

00:29

Frka u Pioniru navijača i obezbeđenja

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.