ZVEZDA NAPRAVILA VELIKI KORAK KA POLUFINALU: Malo ko je očekivao laku pobedu protiv Partizana!
Detalj sa odbojkaškog večitog derbija, Foto: OK Crvena zvezda

POČEO PLEJ-OF

ZVEZDA NAPRAVILA VELIKI KORAK KA POLUFINALU: Malo ko je očekivao laku pobedu protiv Partizana!

Izabranici Nikole Matijaševića ubedljivo su pobedili sa 3:0 u setovima

Objavljeno:

Odbojkaši Crvene zvezde nalaze se na korak od plasmana u polufinale Superlige, jer su u prvom meču četvrtfinala plej-ofa ubedljivo savladali Partizan rezultatom 3:0 (25.22, 25:19, 25:18).

Zvezda je ovaj meč dobila u Partizanovoj dvorani i tako će za nekoliko dana imati priliku da pred svojim navijačima obezbedi plasman među četiri najbolje ekipe i zakaže potencijalni duel sa Radničkim ili Mladim Radnikom.

Za razliku od prva dva derbija ove sezone gde se vodila velika borba za svaki poen, ovaj treći u svakom segmentu igre pripao je odbojkašima Zvezde, a posebno je dobro funkcionisao blok.

OK Crvena zvezda
foto: OK Crvena zvezda

Najinteresantnije je bilo u prvom setu, ali su ključnu razliku, odbojkaši Crvene zvezde napravili pri rezultatu 21:21, kada su vezali tri poena. Okolić, Pepić i Marinović bili su koncentrisani do samog kraja i set je pripao crveno-belima.

Očekivao se možda veći otpor večitog rivala, međutim izabranici Nikole Matijaševića, toliko su bili dobri da jednostavno rival nije imao priliku da dođe u situaciju da se bori za pobedu.

Dušan Nikolić je bio najefikasniji sa 12 poena, Aleksandar Okolić je upisao 11, a Stefan Skakić deset.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.