OSTAVILA GA ZBOG IBRAHIMOVIĆA, A ON SE SADA BORI ZA ŽIVOT! Dileta Leota mora da je OČAJNA zbog najnovijih vesti!
Dileta Leota i Danijele Skardina, Foto: Printscreen/Instagram/danieletoretto

strašno!

OSTAVILA GA ZBOG IBRAHIMOVIĆA, A ON SE SADA BORI ZA ŽIVOT! Dileta Leota mora da je OČAJNA zbog najnovijih vesti!

Poznati sportista i dalje u životnoj opasnosti

Objavljeno: 18:05h

Italijanska voditeljka Dileta Leota uživa u ljubavi sa golmanom Lorisom Karijusom, ali jedna teška vest ju je sigurno pogodila.

Bokser Danijele Skardina, inače njen bivši dečko je i dalje u bolnici i životno ugrožen.

Njemu je pre nedelju dana pozlilo posle treninga, gde se srušio tokom tuširanja i hitno je prebačen u bolnicu, gde je imao dve operacije na mozgu.

Informacija iz Italije nema, osim što je rečeno da su operacije bile uspešne, ali da je bokser u kritičnom stanju i da prognoze ne mogu da se daju odmah i da su neizvesne.

Bolnica i porodica sve drže u strogoj tajnosti, pa ni mediji ne znaju kakvo je stanje jednog od najpopularnijih italijanskih boksera.

Njegov brat Đovani Skardina prekinuo je tišinu i objavio post posvećen Danijeleu, uz poruke da borba i dalje traje i zahvalio je svima na podršci.

- Danijele je pre nedelju dana započeo najvažniju bitku u svom životu i danas u tišini nastavlja da se bori, sa ciljem da je pobedi.

- Porodica Skardina se zahvaljuje lekarima, koji su nam dali neverovatnu podršku i pažnju i zahvaljuje svima koji su se porukama ili mislima iskreno okupili oko našeg danija Danija.

- Svako ko poznaje i voli Danijela zna koliko su mu vera i zajednica veoma važne vrednosti.

- Danas u 20 časova, i kao svaki dan želimo da se pridružimo molitvi. Gde god da ste, molimo vas da nam se pridružite u duhu. Sigurni smo da je Bog s njim. Nikad ne gubite veru. Hvala vam - napisao je Đovani Skardina.

Danijele i italijanska voditeljka bili su u vezi nekoliko godina, a mediji su pisali da ga je ostavila zbog navodne afere sa Zlatanom Ibrahimovićem, da bi se "skrasila" sa Karijusom sa kojim čeka bebu.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.