POLUDELI PIKE PUCA PO ŠAVOVIMA, SVE IMA VEZE SA ŠAKIROM: Pokušao da pregazi NJEGA KOLIMA, PA MU PRETIO? (VIDEO)
Đerar Pike sa novom devojkom Klarom Ćijom, Foto: Europa Press / Zuma Press / Profimedia

izgubio kompas

POLUDELI PIKE PUCA PO ŠAVOVIMA, SVE IMA VEZE SA ŠAKIROM: Pokušao da pregazi NJEGA KOLIMA, PA MU PRETIO? (VIDEO)

Štoper svoju novu devojku brani srčanije nego gol Barse

Objavljeno:

Fudbaler Barselone Đerar Pike i dalje se nalazi u nemilosti španskih medija zbog varanja supruge, poznate pevačice Šakire.

Još više paparaci napadaju mladu Klaru Ćiju Marti (23) s kojom je Pike započeo aferu koja je okončala njegov brak s kolumbijskom zvezdom koja mu je rodila dvoje dece, ali štoper svoju novu devojku brani srčanije nego gol Barse.

Naime, nedavno je došao u sukob sa španskim novinarom Đordijem Martinom koji je Pikea zamolio da mu prokomentariše Šakirin novi hit singl koji je posvećen njihovom prekidu.

Đerar Pike, Šakira
foto: EPA-EFE/ANDREU DALMAU

Kao što znamo, pevačica je u poslednje vreme objavila više pesama posvećenih svom bivšem, kog je prozvala da ju je zamenio za njenu slabiju kopiju.

Nakon što je čuo to pitanje novinara, Pike se razbesneo te na njega nasrnuo ni manje ni više nego – automobilom. Nasrtljivi novinar ga je zaskočio pred kućom njegovih roditelja i postavio mu pitanje kroz prozor automobila, a Pike je nagazio na gas i krenuo prema Martinu kao da će da ga pregazi.

U automobilu je s bila i Klara, a cela priča ovde nije završena.

Prema rečima novinara, Pike mu je kroz prozor automobila doviknuo i nekoliko ozbiljnih pretnji, pa i onu da će ga ubiti.

- Prošli su pored mene, oboje su se smejali i vređali me, pravili nepristojne gestove rukama, a on mi je rekao da će me ubiti - tvrdi Martin.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.