BORBA ZA ŠTO BOLJI PLASMAN: Đerona očekuje fizički jako zahtevnu utakmicu protiv Holandije!
Toni Đerona, Foto: Marcin Bulanda / Zuma Press / Profimedia

NEĆE BITI LAKO

BORBA ZA ŠTO BOLJI PLASMAN: Đerona očekuje fizički jako zahtevnu utakmicu protiv Holandije!

Srbija je treća na tabeli Grupe III sa četiri boda i izgubila je šanse za plasman u četvrtfinale Svetskog prvenstva

Objavljeno: 15:12h

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Toni Đerona rekao je da će se njegova ekipa protiv Holandije, u poslednjem meču na Svetskom prvenstvu, boriti za što bolji plasman kako bi bila u prilici da se bori za Olimpijske igre.

- Kako je san o četvrtfinalu gotov, sada moramo da damo sve od sebe, da se borimo do kraja i završimo na što boljoj poziciji kako bismo bili u prilici da se borimo za Olimpijske igre - rekao je Đerona.

Rukometaši Srbije će sutrašnjom utakmicom protiv Holandije završiti učešće na 28. Svetskom prvenstvu koje se održava u Poljskoj i Švedskoj.

Toni Đerona
foto: JAN WOITAS / AFP / Profimedia

Srbija je treća na tabeli Grupe III sa četiri boda i izgubila je šanse za plasman u četvrtfinale Svetskog prvenstva. Isti broj bodova ima i Holandija koja je četvrta, dok su plasman u četvrtfinale iz ove grupe izborile Nemačka i Norveška koje su sakupile po osam bodova.

- Pobediti Holandiju neće biti ni malo lako, igrači su jako umorni i na na nama je da ih oporavimo i pripremimo za završni duel. Holandija igra na isti način sve svoje utakmice, brza tranzicija, imaju šest do sedam igrača koji igraju gotovo sve vreme. Biće ovo fizički jako zahtevna utakmica - dodao je selektor Srbije.

Utakmica Srbija - Holandija na programu je u ponedeljak od 18.00.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.