RAT! U srpskom sportu nema mira, ESKALIRAO SUKOB na relaciji Zvezda - Partizan! (FOTO)
Foto: Fonet/aleksandar Koković

BORBA SAOPŠTENJIMA

RAT! U srpskom sportu nema mira, ESKALIRAO SUKOB na relaciji Zvezda - Partizan! (FOTO)

Veoma oštra saopštenja dva najveća srpska kluba
Objavljeno: 13:36h

Možda bi moglo da se vidi koliko smo sposobni, da smo imali Sportski centar u vlasništvu, ne na 30 godina koliko ga vi imate, nego samo na upola manje, 15 godina. Možda bi i mi bili „mala Ćira lokomotiva“

SRAMOTA! Sudija oteo pobedu Partizanu! Što se tiče igrača,aktuelnih reprezentativaca, pitamo Vas, koliko ih je došlo u Partizan iz Vojvodine,Jadrana HN, Kotora u novijoj istoriji? Da ne nabrajamo! Postojala je ideja i inicijativa da naš balon koji smo koristili postavimo na letnji bazen Banjica i tu treniramo kada su nas izbacili sa SC Milan Gale Muškatirović. Pričali smo o tome, ali ništa od toga nismo mogli da realizujemo zato što je to privatni bazen i zavisi sve od Partizana. Morali bi mi da obavimo popravke i sređujemo instalacije (na Vašem SC Banjica) kao što ste napomenuli, zato što se istovremeno ne mogu grejati zimski i letnji bazen.

foto: Fonet/aleksandar Koković

Kao što smo već napisali u našem prošlom obraćanju „ko se ikad bavio vaterpolom sve mu je jasno i razumljivo“ Mi nikoga nismo vređali i omalovažavali u našem saopštenju, kao što ste to Vi uradili nama i neka vam je na čast!!!! Uprkos tome, mi Vama ne želimo, po drugi put, kao što smo već objavili, da Vas zadesi sudbina Zvezde, jer ste potrebni srpskom vaterpolu. Vidimo se na utakmici!!!!! - stoji u Zvezdinom saopštenju.

(Espreso.co.rs/b92)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.