RAT! U srpskom sportu nema mira, ESKALIRAO SUKOB na relaciji Zvezda - Partizan! (FOTO)
Foto: Fonet/aleksandar Koković

BORBA SAOPŠTENJIMA

RAT! U srpskom sportu nema mira, ESKALIRAO SUKOB na relaciji Zvezda - Partizan! (FOTO)

Veoma oštra saopštenja dva najveća srpska kluba
Objavljeno: 13:36h

Vaterpolo klubovi Crvena zvezda i Partizan nastavili su komunikaciju oštrim saopštenjima, a ovoga puta oglasili na red su došli crveno-beli.

BRUTALAN ODGOVOR PARTIZANA ZVEZDI: Mi naš klub i trofeje nismo obrisali!

Zvezda je najpre reagovala na apel trenera i zaposlenih u Partizanu, koji su se obratili javnosti sa željom da se klubu pomogne zbog teške materijalne i finansijske sitaucije, ističući da je "kao posledica svega onoga što se oko kluba dešava poslednjih godina" dovelo do toga da je temperature voda na Banjici sada takva da ne može da se trenira". Usledio je odgovor crveno-belih – "Uzimaju, otimaju, ucenjuju", posle čega su crno-beli, takođe, imali oštar odgovor – "Zvezdo, mi smo za vas vaterpolo institucija".

Sada se ponovo oglasila Crvena zvezda. Saopštenje Vaterpolo kluba Crvena zvezda prenosimo u celosti. - Sa nestrpljenjem smo očekivali odgovor naših sportskih prijatelja iz Partizana. Ne znamo samo da li su ga dobro pročitali i razumeli? Nismo vas nijednom nazvali (ne)prijateljima kao Vi nas, samo smo iznosili nepobitne činjenice na koje nismo dobili adekvatne odgovore u Vašem saopštenju.

Iz Zvezde grme: Partizan je godinama imao povlašćen status i ucenjivao mlade igrače! „Lokomotivom“ ste se nazvali sami u Vašim izjavama i saopštenjima! Da ste „institucija“ to niko ne spori, pa i mi sami smo rekli da smo „mali“, toliko „mali“, da nam na finale Lige šampiona, na Vašem privatnom bazenu Banjica, dođe „samo“ 5.000 navijača, toliko „mali“ da je bazen Tašmajdan uvek bio pun kada smo igrali finala, a svima je poznato šta je to za vaterpolo. Toliko o armiji Zvezdinih navijača kojima je sve potpuno jasno, kako kažete!

Partizan pred gašenjem!

Koliko smo „nesposobni“ pokazali li smo time što smo za samo tri godine osvojili Ligu šampiona krećući od nule sa petnaestoro dece koja su se pojavila na prvom treningu januara 2010.godine. Koliko smo „nesposobni“ zna neko iz Vašeg kluba. Ko vam je doveo jednog „malog“ (pitanje da li je mali za naš sport) privatnog sponzora, a sve po principu koliko Zvezdi toliko Partizanu? To je verovatno zato što ne znamo da radimo i ne želimo da pomognemo!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.