FJURIJEV ROĐAK IZBODEN NA SMRT! "Ovo postaje suludo, IDIOTI nose noževe..."
Tajson Fjuri (levo), Foto: Profimedia

šta je s englezima?

FJURIJEV ROĐAK IZBODEN NA SMRT! "Ovo postaje suludo, IDIOTI nose noževe..."

Velika Britanija već godinama ima veliki problem sa nasiljem u kom se upotrebljava ovo hladno oružje

Objavljeno:

Bokserski šampion u teškoj kategoriji u WBC verziji, Tajson Fjuri, podelio je sa svojim pratiocima tužnu vest da je njegov rođak ubijen tako što je uboden u vrat nožem.

On je apelovao da vlada Britanije promeni zakon i da kazne za ubadanje noževima budu mnogo veće nego što je to trenutno. Velika Britanija već godinama ima veliki problem sa nasiljem u kom se upotrebljava ovo hladno oružje.

- Moj rođak je sinoć ubijen, izboden u vrat. Ovo postaje suludo, idioti nose noževe... Ovo treba da prestane odmah. Vlada treba odmah da pooštri kazne za zločine nožem. To je pandemija, ali ne znate koliko je loša i česta dok se ne dogodi nekom bliskom vama. Život je dragocen, a može da bude oduzet vrlo brzo, uživajte u svakom trenutku. Počivaj u miru, Riko - napisao je "Kralj Cigana" na Instagramu.

Prema navodima medija, Riko Barton izboden u tri sata ujutro u nedelju ispred noćnog kluba na širem području Mančestera.

- Prilikom dolaska na mesto događaja našli smo izbodene 17-godišnjaka i 31-godišnjaka. Njima je odmah pružena prva pomoć, prevezeni su u bolnicu gde je 31-godišnjak preminuo - saopštila je policija.

Dvojica mladića uhapšena su zbog zločina.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.