USIK GA POZVAO NA OBRAČUN, FJURI NIPODAŠTAVA: "Najgora borba koju sam video, PREBIO BIH OBOJICU iste večeri!"
Tajson Fjuri, Foto: Profimedia

sprema teren

USIK GA POZVAO NA OBRAČUN, FJURI NIPODAŠTAVA: "Najgora borba koju sam video, PREBIO BIH OBOJICU iste večeri!"

Naravno, svi ljubitelji boksa bi voleli da dođe do okršaja za ujedinjenje svih teškaških pojaseva, ali ako ne bude ništa od toga, bilo bi odlično i gledati borbu Usik - Vajlder

Objavljeno:

Aktuelni svetski šampion u boksu u teškoj kategoriji u verziji WBC Tajson Fjuri, izjavio je da je razočaran borbom između Ukrajinca Oleksandra Usika i Britanca Entonija Džošue, koja je održana sinoć u saudijskoj Džedi, prenose britanski mediji.

Usik je odbranio titule prvaka sveta u teškoj kategoriji u verzijama WBA, IBF i WBO novom pobedom nad Entonijem Džošuom.

- Biću iskren, nakon što sam pogledao ovo...Oba boksera bila su očajna. Ovo je bila jedna od najgorih borbi za šampiona teške kategorije koje sam ikada video. Prebio bih ih obojicu u istoj večeri... Izvadite čekovne knjižice, jer je "Kralj" tu da ostane zauvek! - rekao je Fjuri, koji je posle pobede nad Dilijantom Vajtom u aprilu ove godine najavio odlazak u penziju.

Tajson Fjuri
foto: AP

Britanski mediji navode da je Fjuri ovom izjavio najavio mogućnost povratka u ring i ujedinjenje sve četiri titule u teškoj kategoriji.

Fjuri ima rok do 26. avgusta da odluči da li će da nastavi boksersku karijeru, jer će mu u suprotnom biti oduzet šampionski pojas u WBC verziji.

- Hoću da istaknem da znam da Fjuri još nije otišao u penziju. Ubeđen sam da želi da se bori sa mnom i ja želim borbu sa njim. Ako se ne borim sa Tajsonom, onda se ni sa kim neću boriti. Bog zna jedini da li će do te borbe doći i siguran sam da će ceo moj tim uraditi sve da se to dogodi - rekao je Saša Usik nakon borbe sa Džošuom.

Oleksandr Usik
foto: Profimedia

Naravno, svi ljubitelji boksa bi voleli da dođe do okršaja za ujedinjenje svih teškaških pojaseva, ali ako ne bude ništa od toga, bilo bi odlično gledati borbu Usik - Diontej Vajlder.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.