TAJSON UBITAČNO, UZDRMAO SVE: "Blizu kraja sam, vrlo uskoro ću umreti! Je*eš novac, ništa mi ne znači"
Jedan od najboljih boksera svih vremena: Majk Tajson, Foto: Profimedia

majk vrlo direktan!

TAJSON UBITAČNO, UZDRMAO SVE: "Blizu kraja sam, vrlo uskoro ću umreti! Je*eš novac, ništa mi ne znači"

Opisao je i kako je tek sad shvatio koliko je sve relativno

Objavljeno: 12:01h

Iako je u penziji već dugo vremena, ne računamo li egzibicione mečeve kao nastavak profesionalne karijere, Majk Tajson i dalje pleni pažnjom.

Ovog puta su u fokusu javnosti njegove izjave iz podcasta “Hotboxin’ with Mike Tyson” u kojem mu je gost bio terapeut Šon Mekfarland.

HTEO JE DA JE OBIĐE, PA U SPAVAĆOJ SOBI ZATEKAO BREDA PITA! Tajson ispričao kako je UHVATIO glumca sa svojom ženom

– Svi ćemo, naravno, jednog dana umreti. U poslednje vreme često pogledam u ogledalo i vidim neke mrlje na licu koje pre nisam video. Kažem sam sebi da sam blizu kraja, da ću vrlo skoro umreti – započeo je u tmurnom tonu jedan od najboljih boksera u istoriji, danas uspešan prodavac proizvoda od kanabisa (u Kaliforniji je to legalizovano).

Opisao je i kako je tek sad shvatio koliko je sve relativno:

– J**** novac. Ništa mi ne znači. Uvek kažem ljudima koji misle da će ih novac usrećiti kako je to laž. Kad imaš novca, ne možeš da očekuješ da te neko voli. Kako će ti neko iskreno priznati ljubav kada imaš 500 milijardi dolara?

– Novac vam samo daje lažan osećaj sigurnosti. Misliš da ništa ne može da ti se dogodi. Ne veruješ da banke mogu da propadnu. Veruješ da si nepobediv kad imaš puno novca, ali sve je to laž. Zato uvek kažem kako je to iluzija – zaključio je.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.