IGRAČ ZAROBLJEN U RUSIJI: "Hteo sam da odem, ali su tražili mnogo para... HTELI SU DA ME STRPAJU U ZATVOR!"
Dao je intervju za finski "Ile" gde je otkrio detalje kroz šta prolazi, Foto: printscreen/instagram/laurikerminen

ALARMANTNA ISPOVEST!

IGRAČ ZAROBLJEN U RUSIJI: "Hteo sam da odem, ali su tražili mnogo para... HTELI SU DA ME STRPAJU U ZATVOR!"

"Hteo sam odmah da napustim tim, ali..."

Objavljeno:

Najbolji finski odbojkaš Lauri Kerminen izbačen je iz reprezentacije zbog toga što nije napustio ruski Dinamo za koji trenutno igra!

Kerminen već sedam godina igra u Rusiji, trenutno je član moskovskog kluba s kojim je uzeo titulu, a njegovo slavlje na društvenim mrežama naišlo je na veliku osudu u domovini.Dao je intervju za finski "Ile" gde je rekao:

SELEKTOR SRBIJE MORA PROTIV SUPRUGE! U braku su 5 godina, a meč protiv Italije ima posebnu dimenziju! (FOTO)

- Da, bilo je dosta kritičkih poruka. Na primer, neki su tražili da me strpaju u zatvor - rekao je libero Dinama i dodao:

- Hteo sam odmah da napustim tim. Prvo sam kontaktirao menadžera i razgovarali smo o svemu. Onda sma otišao kod predsednika i generalnog direktora da tražim raskid ugovora. Sutradan sam dobio informaciju da mogu da odem, alid a to košta. Iznos je bio impresivan, bio je to potpuni šok za mene. Pošto je iznos bio toliko ogroman, morao sam da ostanem u Rusiji iz finansijskih razloga.

Dodao je Kerminen i to da je razočaran Međunarodnom odbojkaškom federacijom jer ni na koji način nije pomogla igračima koji su u Rusiji. Tačnije, kao što su to FIFA i UEFA učinili u fudbalu. Tada bi as Dinama mogao da napusti klub bez finansijskih gubitaka...

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.