ŠUMAHEROV PRIJATELJ SVE RAZOTKRIO: Stalno gledamo Formulu 1 zajedno!
Mihael Šumaher, Foto: Profimedia

O ČEMU SE OVDE RADI?

ŠUMAHEROV PRIJATELJ SVE RAZOTKRIO: Stalno gledamo Formulu 1 zajedno!

Šokantne tvrdnje Žana Toda koji je jedan od retkih koji posećuju sedmostrukog šampiona

Objavljeno: 16:04h

Ovih dana se ponovo podigla bura oko zdravstvenog stanja legendarnog Mihaela Šumahera, ali sada stižu najšokantnije informacije...

Bivši šef Ferarija Žan Tod izjavio je da zajedno sa sedmostrukim svetskim prvakom na televiziji prati trke u šampionatu Formule 1, prenosi nemački RTL.

On je reagovao na tvrdnje bivšeg Šumaherovog agenta Vilija Vebera, koji je optužio porodicu legendarnog vozača F1 da ne govori istinu kada je u pitanju njegovo trenutno stanje.

- Meni Mihael ne nedostaje, ja ga stalno viđam. Istina je da gledamo zajedno trke. Međutim, nedostaju mi stvari koje smo nekada radili zajedno - rekao je Tod, koji nije želeo da otkriva više informacija.

Žan Tod
Žan Todfoto: EPA/Salvatore Di Nolfi

Šumaher (53) je 29. decembra 2013. godine doživeo tešku povredu glave na skijanju u Francuskoj. On je odmah prebačen u bolnicu u Grenoblu gde je hitno operisan, a zatim je šest meseci proveo u komi. Njegov oporavak je potom nastavljen u Lozani, pre nego što je u septembru 2014. prebačen na kućno lečenje u švajcarskom Glandu. Pravih informacija o njegovom stanju i dalje nema, pošto se njegova porodica retko oglašava.

Šumaher je sedam puta bio šampion u F1, a ostvario je 91. pobedu u ovom takmičenju. Vozio je za ekipe Džordana, Benetona, Ferarija i Mercedesa. Poslednju trku u F1 vozio je u novembru 2012. za Veliku nagradu Brazila.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.