ŠUMAHEROVA PORODICA SE OKUPILA NA VELIKI DAN ZA MIHAELA: Supruga Korina nije mogla da zadrži suze! (FOTO)
Korina Šumaher, Foto: EPA/J.L.Cereijido, EPA/Sacha Steinbach

NA OVE REČI SE RASPLAKALA

ŠUMAHEROVA PORODICA SE OKUPILA NA VELIKI DAN ZA MIHAELA: Supruga Korina nije mogla da zadrži suze! (FOTO)

Posle reči Žana Toda, Korina se slomila. Bivši šef Ferarija i FIA-e je jedan od retkih prijatelja legendarnog Nemca koji može da ga poseti

Objavljeno:

Legendarni Mihael Šumaher (53) nije viđen u javnosti još od decembra 2013. godine kada je doživeo jezivu nesreću na skijanju u Alpima.

Šumaher je bio u indukovanoj komi iz koje se probudio nakon šest meseci, međutim njegova porodica ga čuva u tajnosti u jednom švajcarskom selu kod Ženeve, a zbog misterioznosti sve češće se javljaju prijatelji koji zahtevaju da čuju objašnjenje koje supruga Korina, sin Mik i brat Ralf Šumaher po njihovom mišljenju "duguju svetu".

Mihael Šumaher
foto: EPA/Diego Azubel

Tako je poslednji u nizu koji se javio Šumaherov bivši agent i bliski prijatelj Vili Veber koji je u oštrom intervjuu optužio porodicu Šumaher da "laže već devet godina", da bi se usred pokretanja tog skandala supruga Korina pojavila u javnosti.

Sedmostruki šampion Formule 1 je dobio Državnu nagradu pokrajine Severne Rajne-Vestfalije za humanitarni angažman, a nagradu je u njegovo ime preuzela Korina. Ona je bila s ćerkom, 25-godišnjom Đinom-Marijom i Mihaelovim ocem Rolfom, a nije mogla da sakrije emocije tokom ceremonije, pa se rasplakala.

1 / 6 Foto: EPA/Sacha Steinbach

Ceremoniji je prisustvovao i Žan Tod, nekadašnji prvi čovek Ferarija za koji je "Šumi" osvojio pet uzastopnih titula svetskog prvaka. Posle njegovih reči, Korina se slomila. Tod je jedan od retkih prijatelja legendarnog Nemca koji može da ga poseti.

- Bili smo nepobediv tim. Mihael je voleo svoj posao, a tim je voleo da radi za njega. Nedostaješ nam… Mihael ima divnu porodicu, njegova supruga Korina je jaka žena - poručio je Tod i rasplakao Šumaherovu suprugu i rekao da je dobro što plače jer “nije zdravo zadržavati suze”.

1 / 3 Foto: EPA/Sacha Steinbach

Mnogo poznatih je inače prisustvovalo ceremoniji, između ostalih i Kai Ebel, televizijska ikona Nemačke.

- Nisam fan crvenih tepiha, ali ovo je važan događaj. Bilo je vreme da dobije nagradu, osvojio je sve sportske, ali ova je politička. Iako je odsutan iz Formule 1 već mnogo godina, svakog dana me pitaju jesam li čuo nešto o njemu. To pokazuje koliko je važan za nas i koliko nam znači - poručio je Kai Ebel.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.