PORODICA LAŽE O ŠUMAHEROVOM ZDRAVSTVENOM STANJU! Šokantne optužbe velikog Mihaelovog prijatelja - šta kriju?
Korina i Mihael Šumaher, Foto: EPA/J.L.Cereijido

strašno!

PORODICA LAŽE O ŠUMAHEROVOM ZDRAVSTVENOM STANJU! Šokantne optužbe velikog Mihaelovog prijatelja - šta kriju?

Vili Veber ne veruje ni reč porodici koja godinama sakriva informacije o zdravlju sedmostrukog šampiona

Objavljeno: 09:09h

Legendarni vozač Formule 1 Mihael Šumaher je pre skoro devet godina doživeo je jezivu nesreću na skijanju, a od tada dobijamo samo informacije koje plasira njegova porodica.

Navodno, Šumaher je u vrlo lošem stanju i ne može da govori, ali su pronašli način kako da komuniciraju sa njim. Međutim, mnogi sumnjaju u reči porodice i traže odgovore.

Među njima je Šumaherov bivši agent Vili Veber koji je optužio njegovu porodicu da laže o njegovom trenutnom stanju.

Mihael Šumaher
Mihael Šumaherfoto: Profimedia

Veber je još osamdesetih godina počeo da sarađuje sa Šumaherom potpisavši ga za svoj tim u Formuli 3, nakon čega je počeo strmoglavi uspon nemačkog vozača, osvajača čak sedam šampionskih titula.

- To je teško za mene... Pokušao sam stotinu puta da kontaktiram njegovu suprugu Korinu i nije se javila. Zvao sam čak i njegovog prijatelja Žana Toda i pitao ga da li mogu da odem u bolnicu i rekao mi je da čekam jer je rano. Sledećeg dana kad sam nazvao, niko se nije javljao i još sam ljut zbog toga - ispričao je Veber za "Gazetu delo Sport" kako su izgledali prvi trenuci posle Šumaherove nesreće krajem 2013. godine.

- Pokušali su da me sklone iz toga govoreći da je rano, a sada je kasno. Prošlo je devet godina, možda bi trebalo da kažu šta je istina - dodao je čuveni Nemac koji je takođe ostavio trag u moto-sportu.

Mihael Šumaher
foto: Profimedia

Veber ističe da je savršeno razumeo delikatan trenutak i da je hteo da sačuva privatnost, ali...

- Od tada samo slušam njihove laži. Posle skoro deset godina od ove strašne nesreće gotovo da nema zvaničnih izjava o njegovom stanju, dok povremeno njegovi bliski prijatelji objave po neku informaciju. Godinama posle nesreće govorio sam sebi da ne mogu da promenim stvari, a bio mi je kao sin. I danas me boli kada to pričam - ispričao je Veber.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.