SAVIĆ OBJAVIO SPISAK ZA SVETSKU LIGU! Ima promena i iznenađenja: "odigraćemo sa ovim timom najbolje što možemo"
Dejan Savić jedan od najuspešnijih trenera vodenog sporta, Foto: Starsport©

NIJE MOGAO NA DOSTA IGRAČA DA RAČUNA

SAVIĆ OBJAVIO SPISAK ZA SVETSKU LIGU! Ima promena i iznenađenja: "odigraćemo sa ovim timom najbolje što možemo"

Neki nisu mogli zbog zdravstvenih razloga da se pojave, a evo opravdanje i za ostale

Objavljeno:

Selektor muške vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić saopštio je danas spisak igrača na koje će računati na završnom turniru Svetske lige koji počinje u petak, 22. jula u Strazburu.

Srbiju će na turniru u Francuskoj predstavljati: Dimitrije Rističević (Panatinaikos), Milan Bulajić (Valis), Radomir Drašović (Novi Beograd), Luka Pljevančić (Radnicki), Ðorđe Vučinić (Novi Beograd), Viktor Rašović (Novi Beograd), Nikola Lukić (Radnički), Nemanja Vico (Radnički), Ðorđe Velkić (Ortiđa), Bogdan Gavrilović (Radnički), Gavril Subotić (Crvena zvezda), Ognjen Stojanović (Šabac), Marko Radulović (Radnički), Vasilije Martinović (Novi Beograd), Vuk Milojević (Crvena zvezda) i Filip Branković (Radnički).

POSLE PORUKE DEJANA SAVIĆA, SVE ĆE VAM BITI JASNO: Peto mesto? Evo da li smo zaslužili više!

Zbog zdravstvenih razloga selektor nije mogao da računa na Lazara Dobožanova (Radnički) i Vladimira Mišovića (Crvena zvezda).

Srbija će u A grupi igrati sa Crnom Gorom 22. jula (18.00), Španijom 23. jula (16.00) i Australijom 24. jula (16.00). U B grupi takmičiće se Italija, Kanada, SAD i Francuska.

NE SLUTI NA DOBRO: Dejan Savić nikada ISKRENIJI o budućnosti sporta, spomenuo i Đokovića!

– Još ranije smo odlučili da u Strazbur zbog naporne sezone ne vodimo Strahinju Rašovića, Dušana Mandića, Nikolu Jakšića, Savu Ranđelovića i Ðorđa Lazića, dok je Branislav Mitrović u Budimpešti, takođe po dogovoru, završio akcije za ovo leto – rekao je Savić za sajt Vaterpolo saveza Srbije i dodao:

– U godini izuzetno zgusnutog kalendara u Strazburu ćemo odigrati sa ovim timom najbolje što možemo, da i ovi igrači osete zajedno ovo takmičenje. Preostali deo ekipe sa golmanima Dobožanovim i Mišovićem će od 21. jula nastaviti pripreme za Evropsko prvenstvo u Splitu – najavio je Savić.

(Espreso/Objekiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.