U VOJVODINI NEMA MIRA: Predsednik kluba je podneo ostavku!
Odbojka, Foto: AP

tako je odlučio

U VOJVODINI NEMA MIRA: Predsednik kluba je podneo ostavku!

Zbiljić je naglasio da ostavka ne znači oproštaj

Objavljeno:

Dragoljub Zbiljić više neće obavljati funkciju predsednika odbojkaškog kluba Vojvodina, ali će ostati uz klub.

OK Vojvodina se oglasila saopštenjem u kojem se navodi da klub ulazi u sezonu 2022/23. sa novim predsednikom Upravnog odbora.

- Odlazeći predsednik UO Dragoljub Zbiljić na sednici je ponudio ostavku zbog obaveza na novoj funkciji predsednika UO FK Vojvodina. Zbiljić je, takođe, za nove potpredsednike UO imenovao Draganu Latković, predsednicu Upravnog odbora Instituta za ratarstvo i potvrtarstvo Novi Sad i Radovana Kovačevića, načelnika Gradske uprave za obrazovanje. UO dobio je i novog člana, Ðorđa Rakovića, direktora Garancijskog fonda AP Vojvodine - navodi se u saopštenju.

Dodaje se da su članovi UO OK Vojvodina prihvatili ponuđenu ostavku, nakon čega su jednoglasno za novog predsednika predložili Vladimira Vukojevića, dugogodišnjeg člana UO i direktora Departmana za razvoj i operativnu efikasnost u okviru funkcije za strategiju i investicije Naftne industrije Srbije.

Predlog za novog predsednika biće predat Skupštini OK Vojvodina, koja na sledećoj sednici treba da izglasa konačnu odluku.

Zbiljić je naglasio da ostavka ne znači oproštaj od OK Vojvodina, da će i ubuduće pomagati klubu i sa tri kompanije ostati finansijer šampiona.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.