KOLIKO JE PUTA OVO PROŠLA SA MIHAELOM: Mika Šumahera jedva izvukli iz bolida, iz bolnice prvo zvao majku! (VIDEO)
Preplovljeni bolid Mika Šumahera, Foto: Printscreen/Twitter/ESPN F1

srećan kraj

KOLIKO JE PUTA OVO PROŠLA SA MIHAELOM: Mika Šumahera jedva izvukli iz bolida, iz bolnice prvo zvao majku! (VIDEO)

Možemo misliti kako je Korini bilo dok se Mik nije javio, pogotovo jer je mnogo puta proživela slične situacije sa slavnim Mihaelom

Objavljeno:

Mik Šumaher je danas doživeo žestok udes u kvalifikacijama za trku Formule 1 u Saudijskoj Arabiji.

Kvalifikacije za nedeljnu trku su momentalno prekinute zbog stravičnog udesa sina sedmostrukog svetskog šampiona Mihaela Šumahera koji se desio na početku drugog dela borbe za startne pozicije.

Vozač Hasa je izgubio kontrolu nad bolidom u prvom delu staze a onda se skoro u punoj brzini zabio u zid.

Kamere su prestale da snimaju Nemca jer je bilo jasno da je udes ozbiljan, te nisu znali u kakvom je stanju. Bolid se prilikom sklanjanja sa staze prepolovio.

Nekoliko minuta nakon toga objavljeno je da je pri svesti i da je razgovarao s lekarima koji su došli da mu pomognu, pa je svima laknulo.

Šumaher je nakon toga helikopterom prebačen u bolnicu na detaljne preglede kako bi se uverili da je dobro i da nema nikakvih težih povreda.

Has je ubrzo potvrdio da je Mik dobro, kao i da je po dolasku u medicinski centar prvo nazvao svoju majku, Korinu Šumaher, kako se ona ne bi brinula.

Rekao joj je da je dobro, a možemo misliti kako je Korini bilo dotad, pogotovo jer je mnogo puta proživela slične situacije sa slavnim Mihaelom, koji je ipak najozbiljnije stradao na skijanju u Francuskoj decembra 2013. godine, otkako se nalazi u vrlo teškom stanju.

Maločas je Has objavio da nemačkog vozača gledati u sutrašnjoj trci. Sa vremenom koje je imao dotad, na kraju kvalifikacija je zauzeo 13. poziciju.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.