STRAVIČAN UDES ŠUMAHERA: Svima je stao dah kada su ovo videli, bolid se potpuno RASPAO! (VIDEO)
Udes Mika Šumahera i rekacija mehaničara Hasa, Foto: Printscreen/Twitter/Ben Jones

STRAŠNO

STRAVIČAN UDES ŠUMAHERA: Svima je stao dah kada su ovo videli, bolid se potpuno RASPAO! (VIDEO)

Samo se nadamo da je sa Mikom sve uredu i da će moći sutra da se nađe na stazi u trci za veliku nagradu Saudijske Arabije

Objavljeno: 19:12h

Pred sam kraj drugog dela kvalifikacija za VN Saudijske Arabije desio se stravičan incident koji je ostavio sve u neverici.

Taman kada smo trebali da dobijemo epilog i saznamo ko je sve prošao u treću kvalifikaciou sesiju, Mik Šumaher je imao jedan strašan incident.

Mik Šumaher
foto: EPA/STR

On je u svom Hasu, udario prvo u jedan zid, potom se odbio do drugog i tu se potpuno raspao bolid američke ekipe. Svi su dodatno pogođeni jer je u pitanju sin slavnog vozača Formule 1 i sedmostrukog šampiona sveta Mihaela Šumahera, koji je od decembra 2013. u vrlo teškom stanju posle nesreće na skijanju.

Svi se nadaju da je sa Mikom sve uredu i da će moći sutra da se nađe na stazi u trci za veliku nagradu Saudijske Arabije.

Prema poslednjim informacijama Šumaher je odvezen u medicinski centar, gde će mu biti ukazana pomoć.

Saudijska Arabija ima dosta problema i van staze jer su neki vozači čak planirali da bojkotuju trku zbog navodnog kršenja ljudskih prava, ali i jer se nisu osećali bezbedno posle raketiranja naftnog postrojenja u blizini staze u Džedi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.