UŽAS: Poznati borac SILOVAO 4 ŽENE, terao ih da piju urin! Dobio mizernu kaznu...
Žena žrtva nasilja (ilustracija), Foto: Shutterstock

svi u šoku

UŽAS: Poznati borac SILOVAO 4 ŽENE, terao ih da piju urin! Dobio mizernu kaznu...

Prema sudu, sve žene su izjavile da je Glunder umeo da bude i "nežan"

Objavljeno:

Nekadašnji kikbokser, bokser, bodibilder i MMA borac, 47-godišnji Holanđanin Rodni Glunder (47), osuđen je na pet godina zatvora zbog silovanja četiri žene.

Osuđen je za silovanje četiri žene, napad na tri žene i pokušaj ubistva jedne od njih.

Sudija kaže da su žene u nekim slučajevima zadobile teške povrede. U nasilju su dve žene izgubile svest. Stravični detalji otkriveni su tokom ranijeg saslušanja. Na primer, Glunder bi stezao grlo žrtvama i terao ih da piju urin!

Sve četiri žrtve i dalje proživljavaju psihičke posledice onoga što im je učinjeno. Sudija je silovanja nazvao "nasilnim i ponižavajućim".

Kazna je niža od zahtevane od strane Državnog tužilaštva: deset godina zatvora. Ali sud smatra da neke činjenice nisu dokazane. Između ostalog, Glunder je oslobođen optužbi za dva pokušaja ubistva iz nehata

SM SEKS

Kazna je takođe niža od smernice od dve godine zatvora po silovanju. Sud je odustao od toga: „Ovo ne bi odgovaralo kontekstu u kome su se seksualni činovi dogodili i nijansiranoj slici koja se pojavila o osumnjičenom.“

Glunder je bio u vezi sa ženama kada ih je silovao. Prema sudu, tokom veze je bilo "seksa nalik SM-u (sadomazohizam)".

To znači da je muškarac bio u graničnom području da li su seksualne radnje kažnjive ili ne. Prema sudu, sve žene su izjavile da je Glunder umeo da bude i "nežan". Štaviše, sam Glunder je shvatio da „ima problem“.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.