UPRAVO SAOPŠTENE NAJCRNJE VESTI! Andrej (23) preminuo tokom utakmice
Preminuli Andrej Dragiči, Foto: Printscreen/YouTube/CV Media

tuga

UPRAVO SAOPŠTENE NAJCRNJE VESTI! Andrej (23) preminuo tokom utakmice

Mladom igraču je pozlilo tokom druge četvrtine, a prema dostupnim informacijama, nakon napada svoje momčadi nije mogao da pliva ​​nazad u odbranu

Objavljeno: 17:23h

Tužne vesti nam stižu iz Rumunije, gde je vaterpolista Dinama iz Bukurešta Andrej Dragiči (23) preminuo je na utakmici protiv Rapida iz Bukurešta.

Mladom igraču je pozlilo tokom druge četvrtine, a prema dostupnim informacijama, nakon napada svoje momčadi nije mogao da pliva ​​nazad u odbranu.

Ostao je blizu gola Rapida. Golman domaćih i ostali igrači pomogli su mu da dopliva do ivice bazena. Potom su igrači obe ekipe i medicinsko osoblje pokušali su da ga reanimiraju, ali nisu uspeli.

Povodom čitave tragedije oglasio i njegov klub klub.

– Dinamo je tužan zbog strašne vesti. Nešto pre podneva, tokom utakmice Superlige između Rapida i Dinama, Andrej se požalio na zdravstvene probleme. Jedva je stigao do ivice bazena, gde su ga okružili igrači obe ekipe.

– Medicinsko osoblje na mestu događaja i oni koji su naknadno stigli nakon hitne pomoći dugo su pokušavali da ga reanimiraju, ali nakon otprilike sat vremena konstatovana je smrt. Andrej se bavio sportom više od 15 godina i nije imao nikakvih zdravstvenih problema. Dinamo upućuje iskreno saučešće porodici, kojoj ćemo dati svu moguću podršku – napisali su iz Dinama.

Bonus video:

03:47

Mariupolj posle sukoba izgleda kao grad iz horor filmova

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.