SVE JE SPREMNO! Izjave trenera Zvezde i Partizana najavljuju spektakl u Nišu! (FOTO)
Foto: Fonet/aleksandar Koković

počinje!

SVE JE SPREMNO! Izjave trenera Zvezde i Partizana najavljuju spektakl u Nišu! (FOTO)

Velika je čast učestvovati na završnom turniru Kupa, posle svih velikih reprezentativnih uspeha
Objavljeno: 18:59h

- Protiv Egera su pružili izvanrednu partiju i treneru crno-belih Milenkoviću sam čestitao na tome. Ta utakmica je pokazala da u Srbiji i te kako ima mladih i talentovanih vaterpolista. Trudili smo da se što bolje spremimo, kako bismo Partizanu pružili što bolji otpor, a mojim igračima sam rekao neka pruže najbolje što mogu u datom trenutku i ja ću biti zadovoljan - poručio je Cukić.

Najuspešniji tim u Kupu Srbije je Partizan koji je sedam puta osvajao trofej namenjen pobedniku. Kragujevački Radnički je jednom trijumfovao, dok je Crvena zvezda dva puta bila osvajač Kupa. Očekivanja iz tabora crveno-belih izneo je trener Aleksandar Nikolić.

- Naša želja je da damo maksimum, pokažemu što bolju igru, a rezultat će uz takav pristup sam po sebi doći. Tokom sezone smo imali uspona i padova, mada to u ovakvo sistemu takmičenja ništa ne znači jer vas samo dve utakmice dele od pehara. Sve je moguće, ali treba priznati da je Partizan veliki favorit. Međutim, u jednoj utakmici svašta može da se dogodi. Svi moji igrači su zdravi i spremni i za nas je to najvažnije u ovom trenutku.

foto: Daktilo

Vaterpolo klub Šabac je debitant na završnom turnira Kupa, a sa kakvim ambicijama Šapčani odlaze u Niš govorio je trener šapčana Balša Nikolić.

- Moram da izrazim veliko zadovoljstvo što sam u društvu trenera naša tri najbolja kluba. Za VK Šabac je velika čast što po prvi put učestvujemo na završnom turniru Kupa.Pre samo godinu i po dana bili smo u nižem rangu takmičenja, tako da smo za kratak vremenski period daleko dogourali.

Ovim rezultatima smo premašili ambicije koje su bile postavljena ispred nas na početku sezone tako da u ovu utakmicu sa Crvenom zvezdom ulazimo rasterećeni i hladne glave i mislim da iz tog razloga moji igrači imaju priliku da pruže maksimum. Videćemo za kakav rezultat će to biti dovoljno. Ako Zvezda pobedi sportski ćemo čestitai i poželeti joj sreću u finalu, a mićemo nastaviti dalje da radimo i napredujemo.

Finalni meč Kupa Srbije na programu je 15. decembra od 16 sati i 45 minuta uz direktan prenos na Radio televiziji Srbije.

(Espreso.co.rs/waterpoloserbia.com)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.