SVE JE SPREMNO! Izjave trenera Zvezde i Partizana najavljuju spektakl u Nišu! (FOTO)
Foto: Fonet/aleksandar Koković

počinje!

SVE JE SPREMNO! Izjave trenera Zvezde i Partizana najavljuju spektakl u Nišu! (FOTO)

Velika je čast učestvovati na završnom turniru Kupa, posle svih velikih reprezentativnih uspeha
Objavljeno: 18:59h

Finalni turnir Kupa Srbije u muškoj konkurenciji 14. i 15 decembra igraće se u niškom Čairu. Polufinalni mečevi u konkurenciji vaterpolista na programu su u sredu, od 17,45 sastaju se Vojvodina - Partizan, a od 20 sati igraju Crvena zvezda - Šabac.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Branilac titule je Partizan, a trener crno-belih Zoran Milenković odiše optimizmom:

- Partizan je još na početku sezone najavio svoje ciljeve i ono čemu težimo je odbrana oba trofeja. Posle dobrih partija u regionalnoj ligi i naše zaista odlične igre u Evroligi protiv Egera s pravom prihvatamo ulogu favorita na završnom turniru Kupa u Nišu. Ali, veoma smo obazrivi jer imamo veoma mladu ekipu sa prosekom od 19 godina. Poštujemo sve protivnike i očekujemo izuzetno zanimljiv turnir.

- Ono što će meni kao treneru biti veoma važno je da moji igrači budu koncetrisan i smireni, da pruže maksimum i da odgramo kvalitetno. Pozivam sve ljubitelje sporta i vaterpola, kao jednog od najtrofejnijih sportova Srbije, da podrže mlade igrače i pruže podršku vaterpolu.

Očekujem pune tribine, zanimljive utakmice i poštenu borbu. Ono čemu težim kao trener Partizana i svi moji igrači je svakako osvajanje trofeja - naglasio je Milenković.

Ulaznice za završni turnir Kupa već se nalaze u prodaji, mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima. Karte za polufinalne mečeve koštaju 200, a za finalni meč 250 dinara.

- Velika je čast učestvovati na završnom turniru Kupa, posle svih velikih reprezentativnih uspeha - počeo je priču trener Vojvodine Vladimir Cukić idodao:

- Publika u Nišu biće u prilici da vidi najbolje igrače koji učestvuju na domaćoj sceni. Igramo sa Partizanom u polufinalu, a u ovom periodu posle reginalne lige imali smo desetak dana slobodno što smo iskoristili za sparing sa ekipom iz Kotora. Očekuje nas teška utakmica jer je Partizan kao najmlađa ekipa u ligi šampiona pokazala da je u velikom usponu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.