NOVI SNIMCI SUKOBA POLICIJE I NAVIJAČA DINAMA: Bed Blu Bojs imali "ful provod" u Sevilji! (VIDEO)
Sukob navijača Dinama i policije na stadionu Sevilje, Foto: Printscreen/Twitter/Hooligans TV, Printscreen/Twitter/@UltrasAccountOf

tukli sve redom

NOVI SNIMCI SUKOBA POLICIJE I NAVIJAČA DINAMA: Bed Blu Bojs imali "ful provod" u Sevilji! (VIDEO)

Reakcija policije je bila sve žešća što su huligani pružali veći otpor

Objavljeno:

Navijači Dinamo Zagreba, Bed Blu Bojs, napravili su ršum na stadionu Sevilje u meču Lige Evrope između istoimenog domaćeg tima i Dinama, čitav dan su pravili probleme, sporadične doduše, da bi vrhunac nastupio u drugom poluvremenu utakmice - kada su se žestoko sukobili sa policijom.

Dan posle utakmice u kojoj je španski tim slavio 3:1 pojavili su se novi snimci sukoba na tribini koji pokazuju koliko je to sve zaista ozbiljno bilo.

Policijska brigada je kao furija ušla na tribinu gde su probleme pravili gostujući navijači, i tu je nastao haos. Dinamovci nisu bili spremni na poslušnost.

Budući da je BBB-a bilo prema proceni blizu 2.000 na tribini, sukobi su izbili na nekoliko mesta, i na svakom je policija primenila brutalnu silu, što možete videti na snimcima.

Iz drugog ugla, sa druge tribine, metež, haos, batinanje i nemile scene koje su iz navijačkog ulga obeležile utakmicu.

Meč je obeležio i vodeći gol Sevilje iz penala koji je postigao Ivan Rakitić, a odmah nakon toga Hrvat se izvinio navijačima Dinama.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.